Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare „Suntem aici sa ne batem capul sa scapam de Iuda asta de Basescu"

ro

19 Jun, 2009 21:37 1567 Marime text
mazare-cotroceni.jpg„Suntem aici să ne batem capul să scăpăm de Iuda asta de Băsescu, că ăsta e cel mai rău", a spus Radu Mazăre, primarul Constanţei, în cadrul unei discuţii cu colegii de partid la întâlnirea de azi de la Turnu Măgurele.

Pe de altă parte, Ion Iliescu le-a comunicat pesediştilor că trebuie să arate că au o gândire care porneşte de la nevoile ţării. Realitatea TV a intrat în posesia unei înregistrări audio secrete de la întâlnirea PSD de astăzi.

Radu Mazăre, preşedintele PSD Constanţa a catalogat programul Prima casă al Guvernului Boc ca fiind o „vrăjeală": „Ce e asta prima casă? A venit Boc cu vrăjala asta. Păi cum îl las eu pe Pogea, când am jumătate din Guvern, să facă bagabonţeala asta? Ăştia cum ajung miniştri de Finanţe, cum sunt foarte deştepţi".

Mazăre a mai subliniat că unul dintre scopurile întâlnirii de astăzi ar fi să scape de Traian Băsescu. „Suntem aici să ne batem capul să scăpăm de Iuda ăsta de Băsescu, că ăsta e cel mai rău", a spus Mazăre.

Potrivit declaraţiilor lui Geoană, miniştrii PSD sunt percepuţi ca o masă amorfă, care nu ştie să comunice.

„Va trebui să facem o analiză foarte serioasă până la începutul lui septembrie, pentru a putea să vedem dacă o schimbare strategică din poziţionarea noastră în cadrul guvernării este un lucru pozitiv sau nu din punct de vedere electoral. Nu existăm ca structură distinctă, nu avem propuneri distincte, nu ştim să comunicăm politici alternative distincte, suntem o masă amorfă în care Boc comunică în numele întregului Guvern", a spus Geoană.

Preşedintele PSD a mai vorbit şi despre relaţiile sale cu Traian Băsescu. „A 3-a ambiguitate e cea a relaţiei mele cu Traian Băsescu. Am încercat să fac acest gest cu CSAT-ul pentru a face o ruptură simbolică, de orice asociere cu acest individ care efectiv face rău ţării", a spus Geoană.

Mircea Geoană a mai spus că situaţia economică este dramatică, dar că pe această temă trebuie lăsat să vorbească doar Traian Băsescu.

„Din punct de vedere al realităţii economiei şi a ceea ce numim economie reală, lucrurile arată azi greu, dificil. Această înrăutăţire a situaţiei social-economice a ţării îl afectează electoral în primul rând pe Traian Băsescu, considerat de majoritatea populaţiei ca fiind principalul responsabil", le-a spus Geoană pesediştilor.

Geoană: Tot timpul reacţionăm la Băsescu

„Suntem în spatele lor. Tot timpul reacţionăm la Băsescu. Este greşit din punct de vedere strategic. Când vorbeşte Videanu în spate e un business. Când respiră vrea să facă bani. Daţi, mă, în ei că sunt vraişte la chestia asta! Boc habar nu are de economie. Pogea e adus de pe drumuri. Ăştia ştiu că e omul de casă al lui Videanu. Sunt vulnerabili din punct de vedere public. Hai să-i atacăm", a spus Geoană.

Preşedintele de onoare PSD, Ion Iliescu a mai spus: „Să fie tema primei întâlniri a Consiliului Naţional şi echipa guvernamentală să se prezinte cu o concluzie la şase luni de la guvernare. Ce concluzii pot fi trase?" Mircea Geoană a răspuns: „Nu aş face toată guvernarea că se întorc şi pe noi. Aş face pe politica economică".

www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii