Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manuela Mitrea a inaugurat o noua trecere de pietoni (galerie foto)

ro

04 Apr, 2009 01:25 1293 Marime text
trecere_mitrea_online.jpgLa iniţiativa deputatului PSD Manuela Mitrea şi la solicitarea locuitorilor din zonă, ieri a fost trasată o nouă trecere de pietoni pe bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul străzii Ion Ionescu de la Brad. 

După ce, în perioada campaniei electorale pentru parlamentare, deputatul PSD Manulea Mitrea a propus şi realizat două treceri de pietoni, ieri, a dat din nou curs unei solicitări venite din partea locuitorilor din zonă. „Ideea mi-a venit după ce mai mulţi locuitori au venit la cabinetul meu parlamentar şi mi-au comunicat că au nevoie de o trecere de pietoni. Am vorbit la Primărie, cu cei de la poliţie, le-am explicat situaţia. Sunt zone în care, din cauza faptului că lipsesc trecerile de pietoni, au loc multe accidente. Nu cred că e mare lucru să faci o trecere, dar pentru unii poate fi greu", a declarat Mitrea. Locuitorii din apropiere s-au declarat foarte mulţumiţi de faptul că problema pe care i-au adus-o parlamentarului în prim-plan a fost soluţionată atât de repede. „Aici au loc multe accidente, iar la traficul intens chiar era nevoie de o trecere de pietoni", a declarat o localnică.

Directorul Direcţiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanţa, Ion Pilat, a declarat că acţiunea deputatului face parte din programul anual al lucrărilor de marcaje. Operaţiunea a continuat şi în zona intersecţiei bulevardului Aurel Vlaicu, până la Podul de Butelii şi zona industrială. Pilat a mai precizat că, tot în cursul după-amiezii de ieri, se vor trasa şi parcările de pe cele două sensuri unice, pe bulevardul Tomis şi strada Mircea cel Bătrân. „De la începutul săptămânii viitoare, cu toate echipele, vom continua programul anual în tot oraşul, astfel încât până în ajunul sărbătorilor pascale să terminăm", a susţinut Pilat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii