Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Liderii PSD, întruniți la Neptun. Ședința va fi precedată de conferință de presă (galerie foto+video)

ro

30 Aug, 2021 11:42 3524 Marime text
  • Conducerea PSD este prezentă în județul Constanța
Membrii din cadrul Partidului Social Democrat se află, în continuare, la Neptun, unde, în această dimineață a debutat ședința Consiliului Politic Național al PSD, care va fi urmat de Reuniunea Grupurilor Parlamentare PSD.
 
Cele două momente vor fi întrerupte de conferința de presă pe care o organizează partidul prin liderul Marcel Ciolacu, în sala de eveniment a Hotelului Doina din Neptun.
 
Astfel, așa cum spuneam mai devreme, la ora 10.00, în sala de conferință „Europa” a avut loc Consiliul Politic Național, unul dintre evenimentele cele mai importante pe linie politică ale partidului.
 
De la ora 13.00, Marcel Ciolacu, alături de liderii PSD, va discuta cu reprezentnații presei, într-o conferință. Totodată, de la ora 15.00, tot în sala „Europa”, are loc reuniunea grupurilor din Senat și Camera Deputaților.

UPDATE

Conferința de presă a fost amânată, urmând să înceapă la ora 14.00.

UPDATE 2 

„Avem cea mai mare explozie de prețuri din ultimii 30 de ani total necontrolată și fără să vină cu absolut nicio soluție actualul guvern al României”. 

„Astăzi, în cadrul Consiliului Politic Național am votat că depune moțiunea de cenzură în momentul în care vom avea cele 234 de voturi. Acum are 204 voturi”.

„Mai dorim la Camera decizională să fie introdus pe ordinea de zi proiectul de lege «fără penali în funcții publice»”. 

„Eu personal m-am speriat de ceea ce va urma în România cand vom ajunge să decontăm toare aceste scumpiri și ce eforturi și presiune pe moneda națională, mai ales în luna decembrie”.

„Nu vrem să depunem o moțiune doar de dragul de a depune o moțiune”.

„Sunt ferm convins că și domnul Simion își dorește ca această moțiune sa treacă”, spune Marcel Ciolacu, făcând referire la dorințele partidului AUR.

„Gabriela Firea, Vasile Dancu și Sorin Grindeanu să ocupe funcții de conducere în Parlament (vicepreședinți)”.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii