Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iustin Fabian Roman, concluzii din întâlnirile cu alegătorii „Oamenii nu înţeleg de ce Poliţia Locală şi cea naţională nu-i protejează"

ro

24 Nov, 2012 02:41 2706 Marime text
10_iustin.jpgIustin Fabian Roman, candidatul ARD Constanţa în Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor, a continuat şi ieri întâlnirile cu cetăţenii judeţului Constanţei.

Iustin Fabian Roman a fost în mijlocul comunităţilor din comuna Cumpăna şi din cartierul Far din Constanţa pentru a sta de vorbă cu oamenii în încercarea de a-i ajuta, dar şi pentru a le expune proiectele de lege pe care intenţionează să le promoveze pentru îmbunătăţirea traiului de zi cu zi.

Ce-i supără pe cumpăneni

iustin_1.jpgLocalnicii din Cumpăna au precizat că lipsa locurilor de muncă, proasta gestionare a câinilor comunitari şi străzile cu gropi în asfalt sunt principalele probleme cu care se confruntă. „În comuna Cumpăna am avut ocazia să discut cu mai mulţi localnici care s-au plâns din cauza lipsei locurilor de muncă, din pricina câinilor comunitari şi a asfaltărilor. Există străzi în Cumpăna care, după ploaie, se umplu de noroi. Oamenii sunt foarte nemulţumiţi din această cauză şi le-am promis că vom găsi o soluţie pentru a rezolva situaţia", a declarat Iustin Fabian Roman.

În cartierul Far, oamenilor le este frică să iasă pe stradă

„În cartierul Far am întâlnit aceeaşi problemă a infracţionalităţii crescute", a afirmat Iustin Fabian Roman. „Unii locuitori mi-au spus chiar că le este frică să iasă seara din case sau să-şi lase copiii afară, la joacă. În ultima vreme a fost o creştere a incidenţei cazurilor de tâlhării, iar oamenii nu înţeleg de ce Poliţia Locală şi cea naţională nu iau măsuri pentru a-i proteja", a mai declarat Iustin Fabian Roman.

Candidatul ARD le-a vorbit cetăţenilor despre taxa de solidaritate

iustin2.jpgCandidatul ARD Constanţa pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor le-a vorbit oamenilor şi despre proiectul privind instituirea unei taxe de solidaritate, impuse companiilor şi firmelor care activează în domeniul energetic desfăşurând activităţi de exploatare a resurselor naturale şi furnizare a energiei electrice nucleare şi eoliene în judeţul Constanţa, precum şi în zona economică a Mării Negre. Iustin Fabian Roman le-a explicat oamenilor că beneficiarii direcţi şi exclusivi ai sumelor rezultate din încasarea taxei de solidaritate vor fi cetăţenii judeţului Constanţa, autorităţile competente având obligaţia de a distribui aceste sume către sistemul judeţean de sănătate, către cel de educaţie, precum şi către cetăţeni, pentru acoperirea costurilor de încălzire a locuinţelor în timpul sezonului rece.

Astăzi, Iustin Fabian Roman se va întâlni cu alegătorii din Piaţa Abator. Întâlnirea va avea loc de la ora 10.30.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii