Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hasotti si Dragomir i-au lasat acasa pe simpatizantii lui Crin

ro

21 Mar, 2009 00:25 1316 Marime text
Liberalii vor vota până târziu în această seară. Congresul Extraordinar al PNL, în cadrul căruia se vor vota funcţiile importante din partid îi va ţine treji până la ore târzii în noapte pe reprezentanţii filialelor locale care îşi exercită dreptul la vot şi aleg la această oră un preşedinte între Călin Popescu-Tăriceanu şi Crin Antonescu.

În jurul orei 20.00 votul ajunsese abia la reprezentanţii filialei Timiş. Scrutinul, început la orele 15.00 ar fi trebui să se finalizeze în trei ore. Însă liberalii nu s-au ţinut de program, chiar dacă mai au de bifat şi votul pentru prim-vicepreşedinte. Delegaţia organizaţiei judeţene PNL Constanţa, condusă de liderul ei, deputatul Gheorghe Dragomir, este formată din 42 de persoane. „Din motive de sănătate au lipsit Valentin Şerbănescu şi Gheorghe Drameni, dar ambii au fost înlocuiţi cu alţi colegi", a declarat Dragomir în urmă cu doar câteva ore. Însă, se pare că delegaţia Constanţei mai notează o absenţă, cea a vicepreşedintelui organizaţiei judeţene, Doru Luţac. Chiar dacă fusese validat de delegaţia permanentă judeţeană pentru a participa la Congres, Luţac a fost anunţat în urmă cu două zile că nu va mai face deplasarea în Capitală. Substratul poveştii pare a fi faptul că vicepreşedintelui organizaţiei judeţene s-a declarat de partea lui Crin Antonescu, fapt ce i-a nemulţumit pe Haşotti şi pe Dragomir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alt constantean 21 Mar, 2009 08:55 Hasotti nu este numai prostituata batrana dar este si proasta si fara caracter. Ca daca era destept si avea educatie stia ca cea mai mare afacere este sa fii corect si cinstit. Cu aroganta-i bine cunoscuta a taiat tot ce a crescut prin jurul lui, lasand sa evolueze numai balariile (de exemplu Dragomir), care nu puteau sa-l ameninte in nici un fel. A pus pe liste la alegeri pe cine a vrut el, fara sa-i pese de rezultatul partidului in judet. Sa speram ca dupa ce-l mai suportam si anii astia 4 nu o sa mai auzim nici de el nici de prea supusul sau Dragomir. Dragomire, du-te ma si pupa-i mana!
  • joka 21 Mar, 2009 02:00 da. ai dreptate constanteanule. vedea-i-as cu limba scoasa alergand pe stadion si facandu-i campanie lui Crin. ar fi interesant sa aflati cu cine a votat Manea,elefantul, sau Matei zis si CTV.?????