Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputat în Colegiul 7 Florian Constantin şi-a luat în serios „job-ul" de candidat

ro

06 Mar, 2012 00:00 2624 Marime text

floriancampanie-FlorianConstantin.jpgDupă ce a ieşit pe locul 2 în competiţia de la organizaţia municipală, Florian Constantin, prim-vicepreşedinte PDL Constanţa, a făcut brusc o pasiune pentru Parlament.

Deşi iniţial a oscilat în care dintre Colegii să se poziţioneze spre o mai vrednică victorie la parlamentare, cu ajutorul primarului de la Valu lui Traian opţiunea s-a cristalizat, astfel că în zilele noastre Constantin şi-a luat rolul în serios şi nu mai pridideşte cu acţiunile electorale.

Constantin face de toate, împarte mărţişoare, chefuieşte cu organizaţiile secţiilor de votare, are grijă de doamne şi domniţe!

Florian Constantin vrea să câştige Colegiul pe care l-a câştigat în 2008 Matei Brătianu de la PSD, colegiu pe care social-democratul şi l-a adjudecat cu 50% +53 de voturi, deşi a făcut mai degrabă figuraţie. În acelaşi colegiu au mai candidat şi Laurenţiu Mironescu (ex-PDL) şi liberalul Adrian Bratu. Localităţile arondate Colegiului nr. 7 sunt Valu lui Traian şi mai multe străzi din municipiul Constanţa, începând cu şoseaua Mangaliei, toată zona Anda - CET şi se termină în aleea Târnava - intrarea Retezat. Un colegiu aparent silfid şi uşor de cucerit, stăpânit acum de PSD în tandemul Matei Brătianu, deputat -Alexandru Mazăre, senator.

În urmă cu o lună de zile, Florian Constantin a devenit responsabilul colegiului pentru care la toamnă va candida pentru un fotoliu de deputat. Deşi este încurajat puternic din toate părţile şi este de departe singurul democrat-liberal care şi-a început campania pentru parlamentare din vreme, lupta nu se anunţă deloc una uşoară, chiar dacă actualul parlamentar de zonă nu va mai candida. USL pregăteşte un alt candidat pentru Colegiul 7, cel mai probabil un membru PSD. Nici conservatorul Mircea Banias nu ar spune „NU" hotărât deputăţiei în Colegiul 7, în cazul în care nu-şi va putea menţine poziţia de la Senat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marcela 12 Mar, 2012 09:59 Daca Mitroi il ajuta cistiga sigur.Chiru,Mitroi,Mitrana,Chirila,Iorgus sint liderii care nu au probleme unde candideaza.