Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Daca iese talharul, eu nu mai stau" (galerie foto)

ro

30 Nov, 2009 01:59 1769 Marime text
mazare_parc.jpgMazăre, la inaugurarea Parcului Viitorului de la CET

Mizând pe sensibilitatea vârstnicilor şi a copiilor, pentru care a inaugurat Parcul Viitorului de la CET fix în campania electorală, primarul Radu Mazăre vrea ca, în ultimele zile dinaintea celui de-al doilea scrutin, să recupereze din procentele pierdute de PSD la nivelul local. Totul ca să-l scoată pe Geoană preşedinte şi să nu mai fie nevoit să-şi facă bagajele şi să se mute, cum tot spune de câteva zile încoace, în Brazilia.

Câteva sute de constănţeni au fost prezenţi, sâmbătă după-amiază, la inaugurarea Parcului Viitorului, realizat de Primăria Constanţa, în parteneriat cu Petrom, care a venit cu o investiţie de peste 400.000 de euro, autorităţile locale punând la dispoziţie suma de 238.000 de lei, plus terenul. Amenajat într-un mod cu totul deosebit faţă de cum arată parcurile din celelalte zone ale Constanţei, cel de la CET a atras atenţia atât părinţilor, dar mai ales copiilor: fântâni arteziene, pistă de role, aparate de aerobic pentru cei mici, terenuri de sport pentru tenis, ping-pong şi fotbal, dar şi un mini-iaz.

După ce s-a lăsat aşteptat aproape o oră, cum îi stă în caracter, primarul Mazăre şi-a făcut apariţia însoţit de aproape toată echipa pesedistă de consilieri locali, dar şi de angajaţi din primărie. În binecunoscuta baie de mulţime şi printre pupăturile cu cei vârstnici, Mazăre nu a uitat să le transmită acestora, aproape insistent, că ei trebuie să facă ceva pentru el, dacă îl mai vor primar la Constanţa: „V-am rugat să aveţi grijă la vot. O săptămână mai aveţi. Dacă iese tâlharul, eu nu mai stau", le spunea Mazăre celor care l-au întâmpinat.

Ajuns pe scena amenajată în parc, Mazăre a tăiat panglica de inaugurare, cu ajutorul a câţiva copii, ţinând din nou să amintească faptul că este dispus să facă mai multe parcuri în oraş dacă rămâne în continuare primar: „Toţi oamenii de aici ştiu ce i-am rugat şi ştiu că de zece ani eu m-a gândit la ei şi am respectat tot ce le-am promis. Dacă rămân, dacă sunteţi şi voi lângă mine şi vreţi să rămân în continuare, o să mai fac multe parcuri. Dacă nu... uite Brazilia... să le facă frate-su şi cu Nuţi, că eu nu mai fac... aş vrea şi eu să mă plimb în parcurile făcute de alţii", le-a spus primarul celor prezenţi.

A plimbat copii cu Jeep-ul

Edilul şi-a amintit că, în urmă cu zece ani, în 2000, tot în campania electorală, a amenajat un parc. „Când m-am dus acolo, erau 2.000 de copii, iar când am intrat în parc, au început să strige «Mazăre, Mazăre!», şi eu am început să plâng... Ştiu că parcul acela nu era suficient, toţi m-aţi rugaţi să vă fac un parc aici şi am găsit această soluţie, nu a fost uşor, nici să găsesc soluţia, nici să găsesc banii. Acum aveţi cel mai frumos parc din Constanţa. Are un suflu tânăr, e altceva. Dacă nu ar fi fost Petrom, nu am fi reuşit să facem parcul", a mai completat edilul constănţean.

După ce a transmis constănţenilor tot ceea ce dorea, Mazăre a plantat şi a împodobit, alături de copii, un brad, în apropierea terenului de tenis de masă amenajat. „Parcul e parc, din primăvară încep să scot şinele de pe Aurel Vlaicu şi veţi avea cel mai frumos bulevard din Constanţa, dacă vă gândiţi şi voi la mine şi faceţi ce v-am rugat", a mai transmis Mazăre înainte să plece.

La plecare, mai mulţi copii l-au rugat pe primar să-i lase să urce în Jeep-ul cu care acesta a venit la inaugurare. Bucuroşi, şapte copii au intrat în maşină, minunându-se că au reuşit să-l înduplece pe edil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • RIO 30 Nov, 2009 16:13 Oferta la bilete de avion catre Brazilia...nu rata...rezervari la sambadrom@rio.com. !!!! Zbor placut!!!