Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blaga catre Mazare „N-ai cerut, frate, n-ai primit!"

ro

05 Jun, 2009 22:13 1741 Marime text
Primăriile care se plâng că nu au primit bani pentru reabilitare termică nu au cerut, de fapt, aceste fonduri, a acuzat, astăzi, ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, Vasile Blaga, citat de Realitatea FM. 

Printre edilii care s-au plâns ca nu au primit bani pentru reabilitarea termică se află şi primarul tomitan Radu Mazăre. Referitor la asociaţiile de proprietari care au depus dosarele pentru reabilitare termică şi care nu au primit niciun raspuns, Blaga susţine ca de vina sunt primăriile, care fie se mişcă greu, fie nu au fonduri pentru acest program şi refera sa ignore dosarele primite.

Intrebat de ce s-au alocat 300 de milioane de lei Primariei din Cluj iar pentru Primaria Constanta nu s-a virat niciun ban, Vasile Blaga a raspuns: „nseamna ca domnul Mazare nu a cerut niciun ban. Au cerut fonduri 79 de localitati din tara iar 69 au primit bani. Una singura, comuna Vetrisoara din Vaslui nu a primit bani. Si in 12 mai am trimis ordinul de repartitie. Primaria Timisoara mi-a transmis cateva blocuri, dar in 27 mai, de aceea nu a intrat in program. Acesta este raspunsul catre domnul Mazare: N-ai cerut frate, n-ai primit!"

De cealalta parte, primarul pesedist al Constantei, Radu Mazare, a precizat ca a decis sa nu depuna nici o cerere pentru a primi o parte din bugetul destinat reabilitarii termice. Radu Mazare a explicat decizia sa prin faptul ca nu este normal ca cetatenii Constantei sa plateasca pentru reabilitatea termica a apartamentelor celor care „u BMW, Audi si Mercedes la poarta si care merg sa faca shopping la Viena".

www.ziua.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Un constantean suparat... 06 Jun, 2009 16:30 Observati va rog "tupeul" si nerusinarea primarului Mazare, vis-a-vis de problemele cu care se confrunta concetatenii pe care-i "reprezinta".El a castigat "detasat", pana acuma, doar datorita "clarviziunii" politice ale unui OM de EXCEPTIE(dr.DIDA-dumnezeu sa-l odihneasca, in pace). Orice cetatean care viziteaza CONSTANTA, poate sa vada "realizarile" grandioase ale primarului Mazare: caini vagabonzi cu miile,trotuoare mici/ neasfaltate dar "ocupate" de autoturisme,lipsa marcajelor rutiere,indicatoare rutiere "mascate"/ acoperite de crengile copacilor,cersetori la toate intersectiile,hoti de buzunare la tot pasul,in pietele agroalimentare numai "intermediari"(tigani) si f.f.putini producatori adevarati(pentru a scadea pretul alimentelor),in toate locurile publice se fumeaza "in draci", lipsa toaletelor publice,administratorii si conducerile asociatiilor de proprietari/locatari fac ce-i "taie" capul(deoarece compartimentul de profil subordonat Primariei nu si-a facut niciodata atributiile, etc. Necazul major este acela ca, in momentul punerii in aplicare a programului -initiat de catre Guvern- de "descentralizare" , "puterea" clanului Mazare va creste foarte mult, fiind aproape imposibil, sa mai fie "dat jos".