Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost ziua lui Crin Antonescu. Cadouri, daca va fi presedinte

ro

22 Sep, 2009 03:35 1760 Marime text

Născut în zodia Fecioarei, preşedintele PNL, George Crin Laurenţiu Antonescu, a aniversat, ieri, împlinirea a 50 de ani. Potrivit declaraţiilor unor colegi de partid, preşedintele PNL va primi mai multe cadouri... dacă va avea şansa de a deveni şeful statului.

A venit pe lume pe 21 septembrie 1959, la Tulcea. Cu siguranţă, Crin Antonescu a avut parte, ieri, de urări mai multe decât până acum, având în vedere poziţia deţinută. Parlamentar din 1992, Crin Antonescu a schimbat, după patru mandate consecutive de deputat, Camera în care activează. Din noiembrie 2008, el este senator, iar acum se pregăteşte să intre, oficial, în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Cu toate că echipa PNL Constanţa, prezentă la Congresul extraordinar unde Crin Antonescu a obţinut mandatul de preşedinte al partidului, a fost divizată, în privinţa preferinţelor, trecutul a fost dat uitării şi unii dintre liberalii constănţeni nu au omis, ieri, să-i facă tradiţionala urare de „La mulţi ani". Este cazul preşedintelui PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, care i-a transmis urarea după- amiază, la Parlament. Cât priveşte un eventual cadou ce ar fi putut fi oferit preşedintelui PNL, liderul de la malul mării se pare că s-a „adaptat" perioadei de criză. „Cel mai apreciat cadou este o îmbrăţişare prietenească, gândurile sincere şi urările făcute din suflet", a menţionat deputatul PNL Gheorghe Dragomir.

Un sms... şi fără cadouri

Când l-am contactat telefonic (n.r. în jurul orei 16.30), fostul primar al oraşului Hârşova, membru în Biroul Politic Central al PNL, Ionel Chiriţă, nu apucase să-i spună „La mulţi ani" lui Antonescu. „Îi voi trimite un sms diseară, iar mâine (n.r. astăzi), la şedinţa BPC, îi voi face urările de cuviinţă personal", a explicat Chiriţă. Ca şi şeful judeţean pe linie de partid, el nu este convins că existenţa unui cadou este foarte importantă pentru preşedintele PNL. „Cadoul pe care i-l fac este că am încredere în el şi-i fac campanie permanent", a conchis Ionel Chiriţă.

Deputatul Mihai Lupu a avut ieri o zi plină, iar după ce-şi termina treburile, ne-a asigurat că se va deplasa la Grupul parlamentar al PNL pentru a-i adresa urările de rigoare preşedintelui partidului. „Fără cadouri. Avem alte preocupări mai importante... moţiunea, spre exemplu... Când va fi preşedintele României, îi vom face cadouri", a fost şi răspunsul deputatului Lupu la întrebarea ce-i va oferi în dar liderului PNL.

Sincer şi consecvent

Preşedintele interimar al organizaţiei municipale PNL Constanţa, consilierul municipal Victor Manea, a dovedit că este sincer şi consecvent. El a recunoscut că nu ştia că este ziua de naştere a preşedintelui Antonescu şi nici nu are numărul de telefon mobil al său, pentru a-l felicita. De altfel, după cum a şi confirmat, chiar dacă i-ar fi ştiut mobilul, nu l-ar fi sunat. „Te bagi în seamă la zilele onomastice. Aşa m-au învăţat părinţii mei. La aniversări, sun când e vorba de un prieten foarte bun şi-i ştiu data de naştere", a adăugat Manea. Preşedintele liberalilor tomitani a specificat că nu e cazul să-şi schimbe acum obiceiurile. „Nu l-am felicitat niciodată şi nu e cazul să o fac acum. Îi spun «La mulţi ani» prin intermediul dumneavoastră", a concluzionat liderul filialei municipale PNL Constanţa, Victor Manea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Valy 23 Sep, 2009 23:24 La multi ani domnului Crin Antonescu si sa speram ca va primi din partea poporului cel mai valoros cadou si anume un mandat de presedinte.
  • Romari0 23 Sep, 2009 12:58 LA MULTI ANI ! Stim cu toti ca 51 de ani ii va sarbatori la Palatul Cotroceni. Sta in puterea lui sa ne faca bucurosi pe noi ..
  • Paula 23 Sep, 2009 10:17 COMMENTARIU: La multi ani ! Sa speram ca urmatoarea aniversare va fi la Cotroceni ;)
  • A.M. 23 Sep, 2009 09:07 LA MULTI ANI CRIN ANTONESCU....CEL MAI FRUMOS CADOU SPER SA FIE FUNCTIA SUPREMA IN STAT....PRESEDINTIA ROMANIEI
  • Mariana Ivan 23 Sep, 2009 08:58 SI IN 22 NOIEMBRIE O SA-I SPUNEM LA MULTI ANI SI O SA-L SUSTINEM CU TARIE!!! SUCCES SI SPRIJIN GARANTAT!!!
  • David 23 Sep, 2009 02:21 La Multi Ani!!! Si mult succes in turul intai, ca in turul doi nu vor fi probleme.
  • SCARBITUL OBIECTIV 22 Sep, 2009 19:55 VRABIA MALAI VISEAZA!VA ESTE DOR DE CIOLAN HAI?CEA MAI MARE NENOROCIRE AR FI ANTONESCU-PRESEDINTE.DAR NOROC CA NU ARE NICI O SANSA CA ALTFEL AM AVEA COSMARURI!
  • Matache 22 Sep, 2009 18:58 La multi ani domnule viitor presedinte al Romaniei. Sunteti singurul care poate fi un altfel de presedinte al Romaniei. CAdoul meu e un vot pentru dvs in noiembrie
  • Romario de la Giurgiu 22 Sep, 2009 18:12 LA MULTI ANI ! Stim cu toti ca 51 de ani ii va sarbatori la Palatul Cotroceni. Sta in puterea lui sa ne faca bucurosi pe noi ..
  • alex_iio 22 Sep, 2009 16:12 La Multi Ani! Cadoul din partea sustinatorilor va venii in noiembrie!
  • akmon86 22 Sep, 2009 14:18 Sunt un sustinator al lui Crin Antonescu. Intrucat nu vreau sa par un simplu partizan voi enumera cateva motive: 1. Are un trecut politic curat. Desi este de 20 parlamentar, nu a fost niciodata implicat in vreun scandal politic, nici nu au planat asupra sa suspiciuni de coruptie 2. Nu este un om care isi doreste cu orice pret puterea. A demonstrat acest lucru prin faptul ca a refuzat 2 portofolii ministeriale in guvernul precedent 3. Are un discurs politic echilibrat, lipsit de artificii populiste. A declarat inca de la bun inceput ca va avea o altfel de campanie si se tine de cuvant. 4. Este elegant, manierat, cultivat. O prezenta nu spectaculoasa, dar placuta. Genul de om potrivit sa reprezinte tara in relatiile internationale. 5. Pare potrivit ptr rolul de mediator, si nu de jucator. 6. Are in spate un partid care a avut performante bune la guvernare, performante care acum dintr-o certitudine au devenit un vis frumos. 7.Este singurul candidat care poate trezi sperante si incredere din partea alegatorilor
  • catalin 22 Sep, 2009 13:06 Cel mai frumos cadou pentru Crin ar fi sa devina presedintele tarii. Daca analizam bine, acest fapt ar fi un cadou frumos pentru toti romanii!
  • Mihai Petre 22 Sep, 2009 12:39 LA MULTI ANI domnule Antonescu si sa va dea Dumnezeu sansa de a scoate Romania din mocirla asta morala in care a infundat-o Basescu. Suntem alaturi de dumneavoastra si asteptam sa sarbatorim la Cotroceni!
  • LuciAn90 22 Sep, 2009 12:19 La Multi Ani !!! D-le Crin Antonescu si va urez toate cele bune si sa castigati presedintia Romaniei !
  • El Ciu 22 Sep, 2009 12:05 Castigarea presedintiei ar fi un cadou nu doar pentru el, ci si pentru restul romanilor.
  • gabiibag 22 Sep, 2009 12:02 La multi ani dlui Antonescu, tot ce-si doreste si....mult succes in alegeri!
  • Manu 22 Sep, 2009 11:48 Sper ca cel mai frumos cadou il va primi in doua luni: mandatul de presedinte al Romaniei.La multi ani si succes la alegeri!