Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri din Cumpăna îşi unesc destinele Fotbalistul George Olaru şi-a cerut de nevastă iubita la înălţime (galerie foto)

ro

06 Sep, 2014 00:00 4236 Marime text


O domnişoară din Cumpăna, Raluca Mihaela Cojocaru, a avut parte de surpriza vieţii sale atunci când, aflată la înălţime, în celebra „Roată“ din Satul de Vacanţă, a primit inelul de logodnă de la dragostea sa, George Olaru. Tânărul este fotbalist la echipa Victoria Cumpăna şi i-a avut complici în planul său pe viitorii naşi, Marian şi Andreea Mihaela Comănescu.


George (25 de ani) şi Raluca (20 de ani) sunt amândoi din Cumpăna şi alcătuiesc o frumoasă pereche de aproape trei ani. Fotbalistul este atent la toate detaliile relaţiei sale cu Raluca, astfel că a rostit pe nerăsuflate ziua şi luna când cei doi au devenit un suflet pereche: 27 septembrie. Tinerii se înţeleg perfect, se iubesc nespus, iar George a considerat că a venit momentul să-i ceară mâna iubitei sale. S-a gândit mult la un scenariu, pentru că voia să fie ceva deosebit. În cele din urmă, s-a oprit la „Roata“ din Satul de Vacanţă ca loc în care să rostească întrebarea care îi sta pe buze încă de acum trei ani, când cei doi şi-au jurat dragoste eternă: „Raluca, vrei să fii soţia mea?“

Raluca Mihaela Cojocaru - „Mă mărit, mă mărit!“



Complicii acestui moment magic au fost viitorii naşi, tinerii soţi Marian şi Andreea Mihaela Comănescu. Aceştia au intrat cu bucurie în joc şi nu au suflat o vorbuliţă până în seara mult-aşteptată de către George. Zis şi făcut. Au urcat toţi patru în „Roată“, iar când aceasta s-a ridicat ameţitor de la pământ, George a îngenuncheat în faţa Ralucăi şi a cerut-o de nevastă. „Vrei să fii soţia mea?“, a întrebat fotbalistul, gâtuit de emoţie. Iubita sa a încremenit de uimire şi de fericire. „Vorbeşti serios?“, a fost prima reacţie a fetei, după care a explodat de bucurie. „Normal, da!“, a strigat ea şi l-a pupat cu foc pe George. Acesta i-a pus inelul pe deget. „Hai că mi se potriveşte!“, s-a bucurat nespus Raluca, precum un copil atunci când primeşte, la ziua sa de naştere, jucăria la care visa de mult. „Te iubesc!“, şi-a desăvârşit opera George, când a văzut-o cu inelul pe deget pe Raluca. „Mă mărit, mă mărit!“, şi-a exprimat tânăra bucuria către naşi, care filmau scena de basm. „Felicitări!“, le-au urat celor doi, din inimă, Marian şi Andreea Mihaela. „Mă mărit!“, s-a întors, plină de dragoste, viitoarea mireasă şi către alesul inimii sale. Cei doi nu mai conteneau cu sărutările.

Naşii Marian şi Andreea Mihaela Comănescu - „Să faceţi copii frumoşi“



Extrem de emoţionată, Raluca îşi tot făcea vânt să alunge dogoarea care îi înroşise obrajii. „Nici nu mai ştiu unde sunt“, spunea fata. „Arată mâna, să vedem inelul!“, au îndemnat-o naşii, iar ea s-a conformat imediat. „Îţi place?“, a întrebat-o George. „E super, e prea frumos“, s-a bucurat domnişoara. „Nebunilor!“, îi admira viitorul naş pe cei doi. „Hai, arată inelul, să-l mai vedem!“, i-a mai cerut Marian celei pe care o va cununa. „Îmi tremură mâinile“, a constatat tânăra, după care, când şi-a mai revenit, a râs către soţii Comănescu, prefăcut supărată: „Aţi fost complici toţi“. „Să faceţi copii frumoşi!“, au încheiat cu un îndemn momentul inelului naşii, admirându-i pe cei doi îndrăgostiţi.

Lacrimi de fericire pe Internet



„Raluca Mihaela a avut parte de o surpriză foarte plăcută. Nu se aştepta. Asupra modului în care urma să-i cer mâna am hotărât de comun acord cu viitorii naşi. Marian şi Andreea-Mihaela m-au însoţit şi atunci când am cumpărat inelul“, a povestit George. În viaţa de zi cu zi, acesta activează în armată, fiind caporal. Raluca urmează în prezent Şcoala Sanitară Postliceală „Hipocrate“ Constanţa, pregătindu-se să devină asistent medical generalist. Când au aflat de logodnă, prietenii şi cunoscuţii celor doi nu au contenit cu felicitările pe Internet. „Îţi doresc tot binele şi fericirea din lume“, i s-a adresat „Mă Dăă“ Ralucăi, care a mai spus: „Bravo, zuzii mei! Să fiţi fericiţi mulţi, mulţi, mulţi ani de acum încolo. Mă jur că mi-au dat lacrimile! Vă pup şi vă iubesc!“ „Să fie într-un ceas bun!“, le-a urat şi Liliana Chiriţă. „Felicitări, Ralu! Să vă iubiţi mult!“, a postat Roxana Brănescu. „Ce frumos! Felicitări!“, a fost mesajul Roxanei Dragodan. „Să creşti mare, şefa, să vă ţină relaţia 1.000 de ani şi să dansăm la nuntă până la epuizare“, a punctat Ionuţ Silviu. „Georgică romanticu'“, l-a admirat „Mri Marina“ pe viitorul mire. „Bine, văru, ai fost la înălţime şi la propriu, şi la figurat“, i-a transmis lui George Florin Boghean.

„George Voicu mi-a fost ca un tată în fotbal“



George Olaru joacă atacant la Victoria Cumpăna. A început fotbalul la şapte ani, la această echipă, cu antrenorul Erdin Serpegean. Până acum, a jucat numai la Victoria, fiind pregătit de Sandi Preda, George Voicu (la juniori), iar în prezent, la seniori, de Robert Manea. „George Voicu mi-a fost ca un tată în fotbal“, îi este recunoscător George fostului portar, aflat acum în Anglia. „Bravo, Georgică, felicitări! Sunt mândru de tine! Vă doresc casă de piatră, multă fericire şi tot ce vă doriţi“, nu a uitat să transmită şi George Voicu. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rodica 06 Sep, 2014 08:21 Sa ma invitati la nunta..foarte frumps
  • fara nume 06 Sep, 2014 08:19 Foarte frumos..felicitari si ksa de piatra.. :) 💕
  • Alex 05 Sep, 2014 22:54 Frumos din partea ta, bravo !