Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moment decisiv pentru Peninsula Constanța, la Curtea de Apel!

ro

02 Oct, 2023 15:12 854 Marime text
Peninsula Constanța, închisă cu bariere în timpul aplicării Regulamentului de acces în Zona Peninsulară

Magistrații Curții de Apel Constanța au judecat astăzi, 2 octombrie 2023, recursul privind Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a Constanței, regulament care prevedea, printre altele, închiderea Peninsulei cu bariere de acces acționate manual, de un paznic.
 
Dosarul 807/118/2022 a fost analizat azi de magistrații Secției de Contencios administrativ și fiscal a Curții, în completul C2 Recurs, format din magistrații Raluca Elena Lupu, Anca Ramona Pârlețeanu și Marilena Victoria Mircioi.
 
După ascultarea tuturor părților, judecătorii au anunțat că soluția va fi pronunțată peste două săptămâni, pe data de 16 octombrie 2023.
 
Amintim, în cauză Consiliul Local Constanța nu a declarat recurs pentru menținerea regulamentului, așa încât dosarul cuprinde doar recursul declarat de peninsulari, care cer menținerea deciziei de anulare, dar vor ca instanța să se pronunțe cu privire la toate aspectele de nelegalitate pe care le-au ridicat în proces.

Surse apropiate cazului au explicat, pentru ZIUA de Constanța, că astăzi, în sala de judecată, avocatul municipalității a confirmat nedeclararea recursului.
 
Oricare va fi decizia pe care Curtea de Apel Constanța o va lua pe 16 octombrie 2023 cu privire la Regulamentul Zonei Peninsulare, ea va fi definitivă.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Editorial
Câteva rânduri după incendiul din Peninsulă. Un Colectiv în așteptare?

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii