Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul Peninsula, la Curtea de Apel! Mâine se așteaptă verdictul

ro

12 Nov, 2023 13:46 956 Marime text


Judecătorii Curții de Apel Constanța sunt așteptați să pronunțe mâine, 13 noiembrie 2023, verdictul definitiv în dosarul ce vizează anularea Regulamentului de Acces în Zona Peninsulară a orașului, cauză cunoscută generic drept Dosarul Peninsula.
 
Soluția definitivă era așteptată încă din luna octombrie 2023, dar judecătorii au anunțat că au nevoie de mai mult timp pentru deliberări, iar aceasta în condițiile în care hotărârea pe care o vor pronunța nu va mai putea fi atacată.
 
Dosarul are indicativul 807/118/2022 și se află în atenția completului C2 Recurs al secției, format din magistrații Raluca Elena Lupu, Anca Ramona Pârlețeanu și Marilena Victoria Mircioi.
 
Curtea este așteptată să se pronunțe cu privire la toate motivele de nelegalitate a Regulamentului Peninsulei, contestat în proces, Tribunalul hotărând deja să-l anuleze definitiv, în primă instanță.
 
Consiliul Local Constanța nu a declarat recurs împotriva anulării, dar reclamanții din dosar au cerut Curții să fie analizate și admise toate motivele de nelegalitate invocate, iar instanța a rămas în pronunțare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Moment decisiv pentru Peninsula Constanța, la Curtea de Apel!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii