Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verdictul pentru Peninsula Constanța, amânat din nou

ro

07 Nov, 2023 10:02 1031 Marime text


Curtea de Apel Constanța a amânat din nou verdictul definitiv în dosarul care vizează Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a orașului, cauză devenită cunoscută generic drept Dosarul Peninsula.
 
După mai multe amânări, verdictul era așteptat ieri, 6 noiembrie 2023, de la Secția de Contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel, dar instanța a anunțat o nouă amânarea de pronunțare, soluția urmând să fie pronunțată la data de 13 noiembrie 2023.
 
Mai exact, este vorba despre dosarul cu numărul 807/118/2022 aflat în atenția completului C2 Recurs al secției, format din magistrații Raluca Elena Lupu, Anca Ramona Pârlețeanu și Marilena Victoria Mircioi.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, Curtea este așteptată să se pronunțe cu privire la toate motivele de nelegalitate a Regulamentului Peninsulei, contestat în proces, Tribunalul hotărând deja să-l anuleze definitiv, în primă instanță.
 
Consiliul Local Constanța nu a declarat recurs împotriva anulării, dar reclamanții din dosar au cerut Curții să fie analizate și admise toate motivele de nelegalitate invocate, iar instanța a rămas în pronunțare.
 
Oricare va fi decizia Curții de Apel, ea va fi definitivă.
 
 PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Medgidia. Profesor, condamnat pentru purtare abuzivă! „Te calc în picioare, măi băiatule!” „Că..t cu ochi“. Dosarul, la Curtea de Apel
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii