Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul „Peninsula“ – judecătorii au suplimentat timpul pentru deliberări!

ro

31 Oct, 2023 10:01 927 Marime text


Magistrații Curții de Apel Constanța au amânat din nou verdictul în dosarul care vizează anularea definitivă a Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a orașului, cauză cunoscută generic drept dosarul Peninsula.
 
Soluția era așteptată ieri, 30 octombrie 2023, dar, la finele zilei, instanța a anunțat o nouă amânare de pronunțare, de data aceasta, noul termen pentru pronunțarea hotărârii fiind stabilit pe 6 noiembrie 2023.
 
Oricare va fi decizia Curții de Apel, ea va fi definitivă.
 
Este vorba despre dosarul cu numărul 807/118/2022 aflat în atenția magistraților Secției de Contencios administrativ și fiscal a Curții, completul C2 Recurs, format din magistrații Raluca Elena Lupu, Anca Ramona Pârlețeanu și Marilena Victoria Mircioi.
 
Curtea este așteptată să se pronunțe cu privire la toate motivele de nelegalitate a Regulamentului Peninsulei, contestat în proces, Tribunalul hotărând deja să-l anuleze definitiv, în primă instanță.
 
Consiliul Local Constanța nu a declarat recurs împotriva anulării, dar reclamanții din dosar au cerut Curții să fie analizate și admise toate motivele de nelegalitate invocate, iar instanța a rămas în pronunțare.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Editorial
Câteva rânduri după incendiul din Peninsulă. Un Colectiv în așteptare?

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii