Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un primar din județul Tulcea este acuzat de luare de mită. Ce s-a întâmplat azi în instanță

ro

30 Mar, 2021 21:11 1342 Marime text
 
Tribunalul Tulcea a amânat pentru data de 06 aprilie 2021 cercetările specifice în dosarul în care Ilie Munteanu, primarul comunei tulcene Crişan, a fost trimis în judecată pentru luare de mită.
 
Noul termen a fost stabilit pentru continuarea vizionării înregistrărilor video şi pentru audierea inculpatului.
 
Amintim că pe data de 3 aprilie 2020, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au anunțat prinderea în flagrant a unei persoane, primar al unei comune din județul Tulcea, în timp primea, cu titlu de mită, suma de 10.000 lei, de la un bărbat, denunțător în cauză.
 
În fapt, denunțătorul, administrator al unei societăți comerciale, a primit spre executare un contract de lucrări de la o primărie din județul Tulcea, în schimbul căruia ar trebuit să îi remită primarului comunei suma de 20.000 lei, împărțită în două tranșe egale. Prima tranșă, în valoare de 10.000 lei a fost remisă în luna decembrie 2019 iar, ulterior, în luna martie 2020, acesta a formulat denunț la D.G.A. - Serviciul Județean Tulcea, denunț înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, fiind întocmit dosar de cercetare penală. 
 
Oricare va fi decizia Tribunalui Tulcea, aceasta va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanța.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii