Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Termen 22 Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky rămân sub control judiciar

ro

30 Mar, 2017 00:00 2761 Marime text
Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, şi omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky rămân sub control judiciar. Decizia a fost luată ieri de Ionuţ Mihai Matei, şeful Structurii de Securitate din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, în dosarul în care Radu Mazăre a fost deferit Justiţiei alături de Strutinsky, de fostul viceprimar al Constanţei Gabi Stan, dar şi de alte persoane, printre care se află şi cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa!
 
Hotărârea judecătorului Ionuţ Mihai Matei nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu contestaţie.
 
Noul termen al dosarului, al 22-lea, a fost stabilit pentru data de 16 mai.
 
Radu Ştefan Mazăre este judecat în prezent în patru dosare penale, toate instrumentate de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
Cauzele, denumite generic, sunt:
 
1 - „Retrocedările din Constanţa“.
 
2 - „Terenurile din Mamaia“, în care a fost deferit Justiţiei, în aprilie 2015, alături de Sorina-Gina Hortolomei-Moscu.
 
3 - Cel în care este „coleg“ cu fostul viceprimar al Constanţei Gabi Stan, cu omul de afaceri Sorin Strutinsky, dar şi cu alte persoane, printre ele aflându-se cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa.
 
4 - Dosarul Campusului Social „Henri Coandă“, unde Radu Mazăre a fost trimis în judecată (1 aprilie 2016) alături de Alexandru Mazăre, fost senator în Parlamentul României, şi de omul de afaceri Avraham Morgenstern.

Citeşte şi: 

Martorii lui Mazăre!
Oameni de afaceri şi şefi din Primăria Constanţa! Cine va fi audiat de şeful Structurii de Securitate din Curtea Supremă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii