Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:19 01 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativă de omor. Un tânăr care a speriat un cartier constănţean riscă să ajungă după gratii

ro

27 Jun, 2019 00:00 1407 Marime text

Tribunalul Constanţa a amânat pentru data de 28 iunie pronunţarea în cazul tentativei de omor care a speriat întreg cartierul Km 5 în urmă cu aproximativ doi ani. O altercaţie între doi prieteni a ajuns în instanţă după ce, pe fondul unor neînţelegeri, un tânăr a rănit o altă persoană cu un cuţit. Încadrarea a fost modificată de la loviri la tentativă de omor, iar acum, inculpatul, cunoscut în rândul locuitorilor din cartier ca o persoană agresivă, riscă să ajungă după gratii. La data de 28 iunie 2019 urmează să fie pronunţată sentinţa în acest caz.

Amintim că, la data de 31.07.2017, ora 12.53, N. A. P. a intrat în conflict cu un alt tânăr, în apropiere de biserica de pe strada Theodor Speranția. Motivul conflictului spontan este o datorie pe care inculpatul trebuia să i-o plătească victimei. Când i s-a cerut acest lucru, supărat a fost tot inculpatul, care l-a ameninţat şi a l-a rănit pe tânăr.

La data de 4.05.2018, magistrații au decis: „Schimbă încadrarea juridică din infracţiunile de lovire sau alte violenţe, în infracţiunile de tentativă la omor. (…) Declină competenţa de soluţionare a prezentului dosar în favoarea Tribunalului Constanţa, privind pe inculpatul N.A.P. ..., cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor şi distrugere. Trimite cauza Tribunalului Constanţa”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii