Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul din Tulcea care a tăiat cu toporul trei cai a scăpat de închisoare

ro

30 Jan, 2020 00:00 2321 Marime text

Verdict final în cazul tânărului din Tulcea, de 23 de ani, condamnat în primă instanţă la închisoare cu executare pentru că a tăiat cu toporul trei cai.
 
Ieri, Curtea de Apel Constanţa a decis să desfiinţeze decizia Judecătoriei Babadag, instanţă care i-a aplicat individului pedeapsa de şase luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de rănire sau schingiuire a animalelor. Drept urmare, Curtea de Apel a stabilit în sarcina inculpatului pedeapsa de şase luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere stabilit la doi ani.
 
Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Tulcea, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) sa comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea arată că, la jumătatea lunii octombrie 2016, inculpatul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit cu toporul trei cai. Animalele se aflau pe un câmp, priponite, inculpatul dorind să se răzbune pe proprietar. Procurorii arată că cei trei cai au fost loviţi şi tăiaţi cu bestialitate, animalele necesitând tratament îndelungat.  
   
Citeşte şi 
 
Bărbat, trimis în judecată după ce a omorât mai multe pisici

Asociaţia constănţeană care nu a funcţionat nici măcar o zi, timp de 19 ani. Cazul, în atenţia Tribunalului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii