Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frații Budi au declarat recurs într-un dosar în care cer anularea unei dispoziții semnate de primarul Vergil Chițac

ro

20 May, 2021 00:00 2605 Marime text
  • Luv Team SRL deținută de frații Tania și Ionuț Budi au formulat recurs la Curtea de Apel Constanța, prin care solicită anularea dispoziției de primar nr. 3824/11.09.2020
  • Magistrații de la prima instanță, respectiv Tribunalul Constanța s-au pronunțat în dosar pe 22.03.2021 și au respins cererea formulată de firma fraților Budi


Societatea Luv Team SRL deținută de frații Tania și Ionuț Budi au formulat recurs la Curtea de Apel Constanța, secția contencios-administrativ și fiscal în dosarul nr. 8350/118/2020 prin care solicită anularea dispoziției de primar nr. 3824/11.09.2020.
Magistrații de la prima instanță, respectiv Tribunalul Constanța s-au pronunțat în dosar pe 22.03.2021 și au respins cererea formulată de reclamanta Luv Team SRL, cu sediul procesual ales în Constanța, la Cristina Toxin – Societate civilă de avocați - în contradictoriu cu pârâtul primarul municipiului Constanța.
Contactat în legătură cu dosarul în cauză, Ionuț Budi a precizat că nu cunoaște obiectul acestuia și nici nu poate să ofere detalii, dând de înțeles că ar fi încheiat colaborarea cu avocatul care a reprezentat în instanța de fond, societatea pe care o administrează.
Avocata Cristina Toxin a fost partenera de afaceri în cadrul unei case de avocatură cu Felicia Ovanesian, actualul city manager al municipiului Constanța.
 

Despre Luv Team SRL 

Societatea Locală a fost înființată în 2015. Potrivit Registrului Comerțului, acționari sunt Maria Budi și Alexandra Andreea Leahu, iar administrator este Ion Budi. Obiectul de activitate: baruri și activități de servire a băuturilor. Societatea mai deține și un sediu secundar în stațiunea Mamaia, vila Romulus Voinescu (fostă Scânteia) - terasa cu pergole.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Frații Budi au închis Clubul Luv de pe bulevardul Tomis din Constanța

Luv Team administrată de Ion Budi cheamă în judecată Consiliul Local Municipal. Motivul are legătură cu procesul intentat Direcţiei Poliţie Locală

Amendă pentru tulburarea liniștii publice Luv Team, administrată de Ionuț Budi, la judecată cu Poliția Locală

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii