Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luv Team administrată de Ion Budi cheamă în judecată Consiliul Local Municipal. Motivul are legătură cu procesul intentat Direcţiei Poliţie Locală

ro

22 May, 2018 00:00 4849 Marime text

La începutul acestui an, cei de la Luv Team SRL au primit de la Direcţia Generală de Poliţie Locală Constanţa doua amenzi pentru tulburarea liniștii publice.
Astfel, a fost înregistrat pe rolul Secției Civile a Judecătoriei Constanţa, pe 7 februarie, dosarul nr. 2906/212/2018, care îi are ca petenți pe cei de la Luv Team SRL, iar intimat este Primarul Municipiului - Direcția Poliția Locală. Obiectul dosarului este plângerea contravențională DPLC 0085433.
Contactat telefonic, Ion Budi a precizat că este vorba despre o „amendă primită de la polițiștii locali“, care, fără martori, susține acesta, ar fi amendat societatea al cărei administrator este pentru faptul că „mai multe persoane ar fi tulburat liniștea publică în exteriorul clubului pe care acesta îl deține“. Budi spune că nu cunoaște mai multe amănunte din acest dosar, de care se ocupă avocații săi, și a adăugat că a contestat mai multe amenzi, pentru nerespectarea procedurii.

În speța de față, administratorul Luv Team afirmă că nu înțelege cum firma sa poate fi amendată fără martori și fără ca un reprezentant al clubului să fie de față la emiterea contravenției.

Pe de altă parte, reprezentanţii Direcţiei Generale a Poliţiei Locale au precizat la acel moment că, potrivit OUG 2 din 2001 privind regimul juridic al contravențiilor, contravenția se poate aplica în lipsa fizică a contravenientului sau a unor martori, atunci când acest lucru se impune. Potrivit legii, societatea administrată de Budi avea la dispoziție 15 zile să conteste amenda, se pare, în valoare de 250 de lei.
Procesele firmei al cărei administrator este Ion Budi merg mai departe, numai că între timp avocaţii săi au identificat o hotărâre de Consiliu Local Municipal prin care în 2017 a fost aprobat regulamentul privind organizarea activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în municipiul Constanţa. Este vorba despre HCL nr. 427/28.12.2017. Potrivit administratorului Luv Team SRL, amenzile stipulate în acest regulament sunt mai mici decât cele pe care le aplică contravenienților poliţiştii locali. Acesta este motivul pentru care, prin intermediul avocaţilor, Budi a înregistrat un nou dosar pe rolul instanţei de contencios administrativ prin care solicită anularea actului administrativ HCL nr. 427/28.12.2017. Părţi în dosarul 3031/118/2018 sunt Luv Team SRL, în calitate de reclamant, şi Consiliul Local Municipal, în calitate de pârât.

Despre Luv Team SRL  


Societatea care a chemat la bară Direcția Poliția Locală a fost înființată în 2015. Potrivit Registrului Comerțului, acționari sunt Maria Budi și Alexandra Andreea Leahu, iar administrator este Ion Budi. Obiectul de activitate: baruri și activități de servire a băuturilor. Societatea mai deține și un sediu secundar în stațiunea Mamaia, vila Romulus Voinescu (fostă Scânteia) - terasa cu pergole.
 
 
Citeşte şi:

Amendă pentru tulburarea liniștii publice Luv Team, administrată de Ionuț Budi, la judecată cu Poliția Locală

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii