Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frații Budi au închis Clubul Luv de pe bulevardul Tomis din Constanța

ro

08 Dec, 2020 00:00 5159 Marime text
  • Cel mai probabil din cauza pandemiei de Coronavirus, Maria și Ion Budi, asociatul unic, respectiv administratorul Luv Event SRL au decis închiderea punctului de lucru al societății de pe bulevardul Tomis, zona Dacia
  • Este vorba despre sediul principal al clubului Luv
  • Totodată, asociatul unic, Maria (Tania) Budi , a decis schimbarea sediului social al firmei
  • Aceeași modificare de sediu social a luat-o și pentru Luv Team SRL, pe care o deține împreună cu Alexandra Andreea Leahu


Cel mai probabil din cauza pandemiei de Coronavirus, care au condus la pierderi financiare semnificative, Maria și Ion Budi, asociatul unic, respectiv administratorul Luv Event SRL au decis închiderea punctului de lucru al societății de pe bulevardul Tomis, zona Dacia, adică sediul principal al clubului Luv.
Decizia luată în luna octombrie a fost publicată recent în Monitorul Oficial.
Totodată, asociatul unic, Maria (Tania) Budi , a decis schimbarea sediului social de pe Tomis 235 pe strada Ștefan Mihăileanu nr. 51, camera 2.
 

Luv Event SRL, în datele Registrului Comerţului

Înmatriculată în anul 2013, Luv Event SRL are sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis, nr. 235.
Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. 
Budi Maria este asociat unic, iar Budi Ion – administrator al societăţii care se ocupă de baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor.
Totodată, Maria Budi asociată în Luv Team SRL cu Andreea Alexandra Leahu au decis tot pe finalul acestui an, schimbarea sediul social al firmei la aceeași adresă cu Luv Event SRL, respectiv strada Ștefan Mihaileanu nr. 51, dar la camera 1.
Sursa foto: Facebook/Luv



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii