Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a decis Curtea de Apel în cazul italianului condamnat pentru abuz sexual și prins de polițiștii constănțeni

ro

10 Jun, 2020 14:54 1793 Marime text
•    Arestarea a fost dispusă pentru 15 zile.

În urmă cu scurt timp, judecătorii Curții de Apel Constanța au decis arestarea cetățeanului italian pe numele căruia fusese emis mandatul european de arestare.
Potrivit minutei instanței, acesta a fost arestat provizoriu, pentru o durată de 15 zile, în vederea predării. Împotriva acestei hotărâri se poate face contestație. Acesta era căutat de autoritățile din Italia, fiind condamnat la opt ani de detenție pentru abuz sexual și rele tratamente aplicate minorilor.
Următoarea înfățișare la instanță în cazul lui Abramo M. a fost stabilită de instanță la data de 24 iunie, de la ora 8.30, termen până la care prcuroriivor depune la dosar mandatul european de arestare emis de autoritățile judiciare din Italia.

Iată datele oficiale puse la dispoziție de IPJ Constanța:

La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Albești au identificat, în comuna Albești, un bărbat de 50 de ani, cetățean italian, pe numele căruia autoritățile din Italia au emis un mandat european de arestare.
Bărbatul în cauză a fost condamnat la 8 ani de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și rele tratamente aplicate minorului.
Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii