Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajări la Curtea de Apel Constanța. Instanța s-a adresat CSM

ro

29 Apr, 2020 00:00 3462 Marime text

Conducerea Curții de Apel Constanța dorește ocuparea mai multor posturi temporar vacante de la nivelul instituției. În acest sens, instanța s-a adresat Consiliului Superior al Magistraturii, forul suprem al magistraților din România.

Solicitarea Curții de Apel a fost cuprinsă deja în ordinea de zi pentru următoarea ședință a Secției pentru judecători din cadrul CSM.
Astfel, discuțiile sunt programate să se desfășoare în ședința de mâine, stabilită pentru ora 11.00. Mai trebuie menționat că solicitarea venită din partea Curții de Apel Constanța privește ocuparea pe o perioadă nedeterminată a posturilor respective, temporar vacante.

La nivelul Secției civile a Curții de Apel Constanța își desfășoară activitatea 11 judecători, zece grefieri și doi grefieri arhivari. La Secția a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal a instanței sunt 16 judecători, 13 grefieri și trei grefieri arhivari. Pentru Secția penală a instituției sunt 12 judecători, 11 grefieri și patru grefieri arhivari, dintre care unul se află în concediul de maternitate, iar alți doi sunt grefieri temporari.

Citește și:

S-a modificat comisia de evaluare de la Curtea de Apel Constanța. Iată noua componență

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii