Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a modificat comisia de evaluare de la Curtea de Apel Constanța. Iată noua componență

ro

28 Mar, 2020 00:00 3342 Marime text

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, reunit în cadrul ședinței din această săptămână, a decis modificarea componenței comisiei de evaluare constituită la nivelul Curții de Apel Constanța.
 
În aceste condiții, magistratul Beatrice Mariș, delegat președinte al Secției a II-a civile, de contencios administrativ și fiscal a instanței, a fost numit în calitate de membru desemnat al comisiei. Judecătoarea Mariș a fost numită, cu unanimitate de voturi, în locul judecătorului Dan Iulian Năstase, al cărui mandat încetase încă din data de 26 mai 2019.
În continuare, membru desemnat a fost numit, cu majoritate de voturi, și magistratul Răzvan Anghel, din cadrul Secției I civile a instanței. Magistratul a fost numit în locul judecătoarei Georgiana Pulbere, în prezent eliberată din funcție, prin pensionare.
Nu în ultimul rând, vicepreședintele Curții de Apel Constanța, judecătoarea Adriana Ispas, a fost numit în calitate de membru supleant, în locul judecătoarei Ramona Elena Poppa, al cărei mandat a încetat la data de 26 mai 2019. Noua numire a fost decisă în unanimitate.

Citește și:

Magistrații Judecătoriei Constanța, evaluați de un nou coleg
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii