Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Play Station 3 hackuit

ro

25 Aug, 2010 05:13 2430 Marime text

ps3_01.jpgPS3 este singura consola de joc, care pana in prezent nu a fost hackuita, in ciuda faptului ca este pe piata de peste trei ani.

Un grup de hackeri hardware pretind ca sunt pe cale de a lansa primul produs care sa permita gamer-ilor sa foloseasca jocuri homemade sau piratate pe consola PlayStation 3.

ps3.jpgHackerii, care s-au autointitulat PSJailbreak, au gasit o modalitate ingenioasa de a pirata consola, fara a fi nevoie sa fie deschisa, si astfel sa se piarda garantia.

PSJailbreak au creat un dispozitiv USB, care contine un software ce va permite utilizatorilor sa salveze si sa memoreze jocuri pe hard drive-ul consolei.

Totusi, se pare ca retailerii s-au aratat destul de interesati de acest dispozitiv, iar unii dintre ei au declarat chiar ca au testat aparatul si ca vor incepe comercializarea acestuia "in urmatoarele doua saptamani".

Potrivit unui clip video, este de ajuns ca utilizatorul sa introduca stick-ul USB in consola pentru a functiona. Filmuletul arata o persoana navigand printr-un "backup manager" pe PS3, care isi propune sa arate o lista de jocuri salvate pe hard drive-ul consolei.

Totusi, scepticii au sugerat ca video-ul este o farsa. De asemenea cei de la Sony au refuzat sa comenteze pe aceasta tema, iar hackerii au refuzat si ei cererea unui interviu oficial.

Sursa: Hit.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii