Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Enterocolitele de sezon

ro

17 Aug, 2021 14:00 2650 Marime text


Interviu LIVE miercuri, 18 august, ora 14.00, cu dr. Alexandra Sava, Medic specialist Medicină internă, din cadrul Regina Maria – Gastromond.
 
  • Alimentele alterate, insuficient spălate sau incorect depozitate, igiena defectuoasă ori chiar apa de mare pot conduce rapid spre contractarea unei enterocolite de sezon.
  • Vărsăturile, febra, diareea, dar și lipsa apetitului sunt, din fericire, simptome care dau repede de gol enterocolita, așa încât aceasta să poată fi rapid diagnosticată și tratată.
  • Care sunt enterocolitele de sezon, dar și care sunt măsurile de precauție ce trebuie luate pentru a fi evitate acestea aflăm miercuri, 18 august 2021, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE, de la dr. Alexandra Sava – Medic specialist Medicină internă în cadrul Rețelei de Sănătate Regina Maria – Gastromond.
 
În plină vară, vacanța poate să se transforme, din păcate, într-o adevărată tragedie, dacă nu sunt respectate anumite măsuri de precauție și de igienă.
 
Alimentele alterate, insuficient spălate sau incorect depozitate, igiena defectuoasă ori chiar apa de mare pot conduce rapid spre contractarea unei enterocolite de sezon.
 
Vărsăturile, febra, diareea, dar și lipsa apetitului sunt, din fericire, simptome care dau repede de gol enterocolita, așa încât aceasta să poată fi rapid diagnosticată și tratată.
 
Care sunt enterocolitele de sezon, dar și care sunt măsurile de precauție ce trebuie luate pentru a fi evitate acestea aflăm miercuri, 18 august 2021, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE, de la dr. Alexandra Sava – Medic specialist Medicină internă în cadrul Rețelei de Sănătate Regina Maria – Gastromond.
 
De asemenea, medicul ne va vorbi și despre care sunt primii pași ce trebuie urmați în cazul bebelușilor ce au enterocolită și cum pot fi aceștia feriți pe viitor.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii