Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Enache, directorul Electrocentrale Constanţa „Suntem în discuţii cu un fond internaţional care ar putea deveni partener privat la CET“

ro

14 Mar, 2015 00:00 8893 Marime text
gheorghe enache directorul electrocentrale constanta suntem in discutii cu un fond international care
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Raspuns invitat - Gheorghe Enache 13 Mar, 2015 13:52 Cu energia electrică am explicat în detaliu în cadrul acestui interviu, răspunzând întrebării unui cititor. Reprezentanţii statului român, analizând experienţa şi pregătirea mea, au hotărât acest lucru. Atât timp cât am ocupat funcţia de director economic în cadrul RADET Constanţa, am depus toate diligenţele, astfel că trendul de decontare a facturilor anuale de energie termică a fost unul sigur şi ascendent începând cu 2004, ajungând, în 2008, la un grad de decontare de 100,4% în relaţia cu CET Palas. Deci, le-am plătit mai mult decât au facturat. La ora actuală, nu se mai pot face transferuri între unităţi, decât cu titlu oneros. Numărul de angajaţi al Electrocentrale Constanţa la data divizării, aşa cum este publicat şi pe site, era de 400, din care 70 personal TESA. La momentul actual, numărul total al angajaţilor este de 355, din care 66, TESA. Reducerea numărului s-a efectuat pe cale naturală: ieşiri la pensie şi transferuri către alte unităţi.
  • Florin-Paul Cruceanu 13 Mar, 2015 11:47 Intrebari: Cum se face ca un fost director RADET e pus director la CET, in conditiile in care RADET e dator vandut catre CET?De ce RADET Bucuresti are toate conductele in proprietate inca de la plecarea la din CET-uri spre punctele termice , iar RADET Constanta are conducte in proprietate numai de la Punct Termic SPRE BLOCURI, ADICA FOARTE PUTIN, SI TOTUSI AU DATORII FOARTE MARI CATRE CET CONSTANTA? Care e nr de angajati la Cet la birouri si cat in productie ???Acest an a fost primul an in care nu s-a vazut fum la cosul mare de la CET, deci nu s-a mai produs si energie electrica , de ce?