Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chira Hagi aşteaptă avizul de mediu pentru o investiţie imobiliară în municipiul Constanţa (document)

ro

11 Feb, 2020 00:00 2717 Marime text

Chira Cristina Hagi a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare pentru emiterea PUZ-ului necesar reglementării unui teren.


Terenul care generează PUZ-ul este situat în cartierul Tomis I, zona parcelărilor pentru locuinţe individuale dintre bulevardele Mamaia, Tomis şi Alexandru Lăpuşneanu. Se propune extinderea zonei de studio pe întreg cvartalul cuprins între străzile Panait Moşoiu, Dobrogeanu Gherea, Ion Lahovari şi Mihai Viteazu. Suprafaţa terenului studiat este de 27.132 mp. Beneficiarul intenţionează să finanţeze obiectivul din fonduri proprii.


PUZ cuprinde principiile de aplicare detaliate pentru terenul cuprins între cele patru străzi menţionate, teren aflat în proprietatea privată a persoanelor fizice şi juridice. Elaborarea acestora a fost declanşată de necesitatea de dezvoltare a parcelei din strada Panait Moşoiu, nr 4, aflat în proprietatea Chirei Cristina Hagi. Legat de investiţia dorită, nu sunt disponibile multe detalii, dar zona în care se află terenul este o zonă cu înălţimea maximă admisă de P+2.


În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza documentaţia depusă la APM Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii