Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scorpionilor li se oferă şansa de a încheia o afacere profitabilă

ro

27 Jul, 2011 00:00 1693 Marime text
8.jpgBERBEC

Atenţia şi energia Berbecilor se concentrează pe carieră astăzi. Dacă se gândesc să-şi schimbe locul de muncă, este un moment foarte bun, pentru că reuşesc să facă o impresie excelentă la interviuri. E cazul să apeleze la talentul de negociatori, pentru că vor reuşi să obţină un salariu mai mare decât cel propus, precum şi nişte condiţii de lucru foarte avantajoase.

TAUR

Taurilor au ocazia să facă rost de nişte bani astăzi, însă trebuie să fie atenţi la condiţiile care li se impun, mai ales dacă este vorba despre un împrumut. Cineva ar putea să încerce să profite de pe urma lor, aşa că nu strică să ceară cât mai multe explicaţii. Mai ales că, eventualele consecinţe neplăcute le-ar putea afecta întreaga familie.

GEMENI

Gemenii ar trebui să se gândească astăzi foarte serios să ceară scuze unei persoane apropiate, pe care au deranjat-o cu atitudinea lor neserioasă. Dacă stau să se gândească mai bine, nici lor nu le-ar plăcea să fie trataţi în acest fel. Este într-adevăr, destul de greu să-şi recunoască greşelile, dar este un prim pas necesar pentru a recâştiga o relaţie importantă pe viitor.

RAC

O abordare inedită, originală a unei probleme mai vechi va pune lucrurile în mişcare în viaţa Racilor. Au şansa să facă nişte progrese considerabile, mai ales dacă vorbim de carieră! Succesul le va aduce şi nişte aliaţi noi, de încredere pentru proiectele lor. Singurul lucru de care mai au nevoie acum este ceva mai multă perseverenţă.

LEU

Opoziţia Mercur-Neptun le dă, în continuare, bătăi de cap Leilor. Adică, vorbesc una şi partenerul de discuţie înţelege cu totul altceva, sunt cu capul în nori, se enervează din orice şi nu au răbdare. Este momentul să se ţină cât mai departe de orice bârfă, mai ales dacă îi priveşte pe şefi. Părerile lor ar putea ajunge mult prea rapid la urechile cui nu trebuie.

FECIOARA

Cel mai bun lucru pe care Fecioarele pot să-l facă astăzi este să aibă mai mult simţ al umorului şi să nu se lase doborâte de teama că nu vor reuşi să facă totul perfect. Până la urmă, şi greşelile au rostul lor - adică sunt nişte lecţii importante pentru viitor. Iar o atitudine mai relaxată şi câteva glume îi ajută pe nativi mai mult decât stresul.

BALANŢA

În viaţa Balanţelor, ar putea (re)apărea un străin misterios şi foarte seducător. Scenariul după care se va desfăşura această poveste trepidantă ar putea la fel de bine să se numească „Legături periculoase". Rămâne la latitudinea nativilor cât de mult vor vrea să se implice în această aventură, care le va testa limitele emoţionale.

SCORPION

Perspectiva unei afaceri profitabile îi face pe Scorpioni să se gândească la o investiţie serioasă astăzi. Din păcate însă, ideea lor nu va fi primită cu acelaşi entuziasm de partenerul de cuplu - care este destul de reticent faţă de eventualele riscuri. Discuţia se anunţă a fi una furtunoasă, dar, dacă ambele părţi sunt dispuse să facă nişte concesii, se poate ajunge la un compromis.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au parte de veşti foarte bune pe plan financiar. Dacă au depus actele pentru un credit de cumpărare a unei locuinţe sunt şanse mari ca acesta să fie aprobat astăzi. La fel, nu ar fi exclus să primească o primă la care chiar nu se aşteptau. Singurele momente ceva mai agitate de azi ar putea fi provocate de o discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă - dar împăcarea va fi rapidă şi foarte pasională!

CAPRICORN

Astăzi este o zi chiar norocoasă pentru Capricorni şi nativii ar trebui să profite din plin de ea. Vorbim de stabilitate, consolidare a unei situaţii, clarificări pe care le aşteptau de ceva timp. La locul de muncă li se oferă mai multă independenţă în luarea deciziilor. În casă, le intră nişte bani - cel mai probabil, partenerul de viaţă primeşte o mărire de salariu.

VĂRSĂTOR

Iubire, romantism, tandreţe, întâlniri sub clar de lună - iată de ce au nevoie Vărsătorii astăzi. Sensibilitatea lor i-ar putea surprinde pe cei din jur, la fel şi modul foarte pasional în care se manifestă. Singura problemă ar fi să nu facă persoanei iubite nişte promisiuni pe care nu le vor putea respecta mai târziu.

PEŞTI

Peştii sunt invitaţi astăzi la un eveniment festiv, care este programat în week-end. Probabil este vorba despre o nuntă, un botez sau o petrecere ceva mai sofisticată, la care este obligatoriu să se ducă. Se anunţă deci nişte zile destul de încărcate, în care vor trebui să se pregătească, mai ales că s-ar putea afla şi printre organizatori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii