Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce ne rezervă astrele pentru toamna lui 2011

ro

02 Sep, 2011 00:00 4550 Marime text
astre.jpgDupă o vară destul de agitată şi solicitantă din punct de vedere astrologic, toamna vine cu veşti bune pentru mai toate zodiile. Atmosfera se detensionează, putem să „culegem" roadele acţiunilor noastre, dar şi să ne concentrăm pe partea frumoasă a vieţii.

Cei care vor respira uşuraţi, în primul rând, vor fi cei născuţi în zodiile cardinale (Berbecul, Racul, Balanţa şi Capricornul). Din iunie şi până la sfârşitul lui august aceştia au fost în „colimatorul" planetelor şi foarte probabil mulţi dintre ei au fost nevoiţi să facă faţă unor schimbări dramatice, dar necesare şi în ceea ce priveşte cariera, dar şi în viaţa lor personală. Acestea ar fi putut fi simţite ca o maturizare forţată şi accelerată sau ca nişte experienţe nu întotdeauna plăcute, dar care le-au deschis ochii în ceea ce priveşte priorităţile pe termen lung. Ideea este că, în cele din urmă, pot să mai lase garda jos, măcar până la anul. Situaţia se stabilizează, au în cele din urmă ocazia să pună în practică lecţiile de viaţă pe care le-au învăţat de-a lungul verii, în linişte. O perioadă deosebit de favorabilă este sfârşitul lui septembrie - începutul lui octombrie, când Soarele, Mercur şi Venus se află în zodia Balanţei şi aduc diplomaţie, romantism, dragoste, armonie în relaţiile cu ceilalţi. Este vorba şi de echinocţiul de toamnă, care aduce cu sine o reechilibrare a energiilor, o acceptare a lucrurilor aşa cum sunt ele. Având totuşi în vedere că Uranus este retrograd în semul Berbecului până la începutul lui decembrie, ar fi cazul să nu se avânte prea departe de teritoriul cunoscut şi să lucreze la a consolida relaţiile pe care le au deja, atât cele personale, cât şi cele de muncă.

Pentru semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător), lunile ce urmează stau sub semnul inspiraţiei şi prudenţei. Jupiter, planeta norocului, intră în mişcare retrogradă în semnul Taurului, ceea ce se traduce prin „rămâi la metodele tradiţionale dacă vrei să-ţi consolidezi averea şi poziţia". Acest lucru este valabil inclusiv pentru Vărsători, chiar Neptun (planeta iluziilor, a creativităţii şi inspiraţiei) aflat pe semnul lor îi îndeamnă să-şi asume ceva riscuri pentru un proiect creativ. Este, în schimb, un moment foarte bun pentru introspecţie, în care accentul ar trebui să fie pus pe munca în echipă mai mult decât pe competiţie, atât la serviciu cât şi acasă. Un hop ar putea fi reprezentat, pentru aceste zodii, de tranzitul lui Venus prin zodia Scorpionului (octombrie - începutul lui noiembrie), care ar putea inflama oarecum spiritele şi ar putea scoate în evidenţă latura lor posesivă, încăpăţânată şi dominantă. Mai ales că şi Marte, planeta acţiunii, tranzitează zodia Leului de la mijlocul lui septembrie până pe 11 noiembrie! Asta le aduce celor născuţi în semne fixe un plus de energie, dramatism, vigoare şi magnetism personal. De altfel, în combinaţie cu Venus în Scorpion, viaţa lor privată are toate şansele să devină de-a dreptul explozivă!

Zodiile mutabile (Gemenii, Fecioara, Săgetătorul şi Peştii) încep toamna sub auspicii favorabile! Conjuncţia Soare - Venus le dă chef de viaţă şi romantism, intrarea lui Mercur în Fecioară le conferă claritate în gândire şi talent de negociatori în septembrie. Plus că, din noiembrie şi până în iulie anul viitor, cât timp stă Marte în Fecioară, au parte de un surplus fantastic de energie! Este deci momentul să-şi facă încă de pe acum planuri despre cum să-şi îmbunătăţească viaţa şi să înceapă să le pună în practică. Mai ales viaţa sentimentală! Cei care sunt singuri au foarte mari şanse să cunoască o persoană foarte interesantă, iar cei aflaţi deja într-o relaţie se apropie şi mai mult de partenerul de suflet. Cât despre provocările acestei perioade, acestea sunt mai degrabă legate de faptul că nativii acestor zodii sunt prea tentaţi să se apuce de foarte multe lucruri deodată şi să nu le ducă la bun sfârşit. Este deci cazul să-şi stabilească foarte clar priorităţile şi să se ţină de ele!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii