Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un prieten le cere Peştilor nişte bani împrumut

ro

31 Aug, 2011 01:07 2896 Marime text
1.jpgBERBEC

Berbecii ar trebui să-şi amintească astăzi de faptul că există foarte multe moduri în care poţi să-ţi arăţi aprecierea faţă de o persoană dragă şi nu toate costă bani. Mai ales dacă nici nu prea stau bine cu finanţele! În fond, un gest frumos, făcut din toată inima, are cel puţin aceeaşi valoare ca un cadou costisitor!

TAUR

Este adevărat că Taurilor le merge, probabil, destul de bine, dar asta nu înseamnă că trebuie să forţeze nota. Deşi este foarte tentant să se arunce într-un proiect ambiţios, mai bine evaluează realist şansele acestuia. Şi, în primul rând, atenţie la detalii! Deşi sunt tentaţi să le ignore, acestea ar putea cântări foarte mult în viitor.

GEMENI

În loc să se învârtă în jurul cozii, Gemenii ar face bine să îşi stabilească o direcţie şi chiar să meargă spre aceasta. Dacă se apucă de 10 lucruri deodată sunt foarte multe şanse să nu finalizeze niciunul cum trebuie. Concentrare maximă şi perseverenţă - de asta au nevoie!

RAC

Racii ar trebui să se concentreze astăzi mai mult pe îmbunătăţirea relaţiei cu un partener de afaceri decât pe dramele domestice, nejustificate, de altfel. Au o ocazie reală să semneze un contract avantajos, să demareze un proiect de perspectivă. Cât despre bani, e momentul să fie ceva mai strânşi la pungă!

LEU

Leii se simt poeţi şi filosofi astăzi - dau dovadă de foarte multă inspiraţie şi creativitate! Ideal ar fi să găsească pe cineva apropiat, de încredere, care să-i ajute să-şi valorifice acest potenţial. Asta din două motive - 1. nu prea au simţ practic şi 2. „de încredere" - deoarece pot fi destul de uşor influenţaţi de cine nu trebuie astăzi.

FECIOARĂ

Pentru Fecioare urmează câteva zile puţin mai confuze. Opoziţia Soare-Neptun aduce o doză de nerealism şi, în acelaşi timp, o greutate de a înţelege exact cum se desfăşoară evenimentele din viaţa lor şi rostul acestora. Cea mai bună soluţie pentru nativi este să se bazeze mai mult pe intuiţie şi să se lase duşi de val. Uneori, chiar funcţionează!

BALANŢĂ

Balanţele fac planuri de viitor astăzi - şi încă unele destul de realiste. Bine, poate cei din jur pot sa îi perceapă pe nativi ca fiind mai reci decât de obicei, dar asta nu înseamnă că nu au cele mai bune intenţii. Ba chiar dimpotrivă. Vor să construiască un viitor solid, pe nişte baze concrete, iar pentru asta este nevoie de multă luciditate.

SCORPION

O schimbare de ultim moment a planurilor pe care Scorpionii şi le făcuseră pentru ziua de astăzi se va dovedi mai mult decât inspirată. Aşa că nu ar trebui să se enerveze dacă primesc, spre exemplu, un telefon de la o rudă care vrea să anuleze întâlnirea din această seară. S-ar putea ca peste 10 minute să-i sune un prieten care să-i invite la o ieşire foarte plăcută în oraş!

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au nevoie să fie în mişcare continuă astăzi. Au extrem de multă energie şi o activitate fizică susţinută este binevenită. Plimbări lungi în aer liber, dans, sport, mai ales într-o companie pe care o agreează sunt idei pe care ar trebui să le ia în calcul. Mai ales că, în caz contrar, aceasta se va manifesta printr-o tendinţă de a se lua de ceilalţi fără motiv, lucru deloc constructiv, până la urmă.

CAPRICORN

Mai puţină încrâncenare - de asta au nevoie Capricornii astăzi! De exemplu, în loc să citească a suta oară nu ştiu ce document, încercând să-i găsească nod în papură, mai bine ar ieşi din casă, la o plimbare. Au şi ei dreptul la viaţă personală, până la urmă. Cât despre carieră, lucrurile încep să arate bine, iar seriozitatea lor şi statul peste program vor fi răsplătite în curând.

VĂRSĂTOR

De obicei, Vărsătorii nu prea-şi fac griji în ceea ce priveşte ziua de mâine şi sunt dispuşi să-şi asume destul de multe riscuri, inclusiv pe plan financiar! Însă, astăzi, vor surprinde pe mulţi fiind exact opusul. Dau dovadă de foarte multă prudenţă şi îşi fac nişte calcule pentru viitor.

PEŞTI

Peştii ar trebui să fie pregătiţi pentru nişte cheltuieli neprevăzute astăzi. Cel mai probabil, un prieten sau un membru al familiei are nevoie de ajutor financiar. Mărinimoşii nativi nu vor ezita să le ofere sprijinul lor. Ideea este însă să nu piardă din vedere faptul că mai au şi ei de achitat unele datorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii