Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nişte conflicte mai vechi sunt readuse în atenţia Berbecilor

ro

01 Sep, 2011 00:00 2968 Marime text
4.jpgBERBEC

Berbecii care au nişte conflicte nerezolvate cu partenerul de viaţă sau cu un asociat ar trebui să se aştepte astăzi ca acestea să fie puse din nou pe tapet. Nu este momentul să dea înapoi sau să le ignore. O discuţie sinceră, dar în acelaşi timp purtată pe un ton calm, ar putea încheia un capitol destul de turbulent cu succes.

TAUR

Taurii au nevoie să facă astăzi apel la toate resursele lor de ingeniozitate. Cel mai probabil, ajung într-o conjunctură din care au de câştigat dacă ştiu să o speculeze. Este nevoie să ştie când să vorbească, să-şi cântărească foarte atent cuvintele, şi, cel mai important, să ştie când să asculte şi când să tacă. Deci, multă prudenţă!

GEMENI

Poate fi o surpriză pentru mulţi, dar Gemenii, cunoscuţi mai degrabă pentru inconstanţa lor, dau dovadă astăzi de foarte multă răbdare şi meticulozitate. Cel mai probabil, aceasta se va manifesta într-un proiect care le este foarte drag, destul de probabil legat de domeniul artistic. Dacă mai şi lucrează într-o companie care le face plăcere şi îi inspiră, se poate spune că nativii vor reuşi să obţină un rezultat excepţional.

RAC

Se mai calmează apele şi în viaţa Racilor! Bine, nu chiar de tot, pentru că nativii au oricum o afinitate pentru dramă zilele acestea, dar, măcar, dau dovadă de ceva mai multă luciditate. Sunt dispuşi să privească într-un mod obiectiv situaţia în care se află şi să recunoască, măcar în sinea lor, că sunt şi ei responsabili de ceea ce se întâmplă.

LEU

Astăzi, capacităţile intelectuale ale Leilor funcţionează la cote maxime! Dacă au de dat un examen sau de prezentat un proiect, o lucrare, au toate şansele să facă o impresie excelentă! Ştiu cum să lege ideile între ele, se exprimă elegant şi cursiv, pe scurt, sunt nişte oratori desăvârşiţi. Puterea lor de convingere ar putea să o folosească chiar şi pentru a fermeca o persoană pe care au pus ochii, dar care, până acum, le refuza avansurile!

FECIOARĂ

Plăţi urgente, pe care le-au tot amânat şi ceva alergătură în cursul dimineţii - cam aşa începe ziua Fecioarelor. Însă agitaţia se calmează spre după-amiază, când au timp să-şi tragă sufletul şi, pur şi simplu, să o lase mai moale. Nu le-ar strică măcar câteva ore de deconectare, eventual pe o canapea confortabilă, în compania unei persoane dragi.

BALANŢĂ

Balanţele îşi cam pierd astăzi din răbdarea şi calmul caracteristic. Adevărul este că nativii sunt foarte sensibili astăzi şi le-ar prinde bine o pauză de la toate problemele reale şi destul de complicate cu care au avut de-a face. Retragerea într-un mediu calm, relaxant, le va prinde foarte bine pentru a se reechilibra atât psihic, cât şi fizic.

SCORPION

Conjunctura astrală de astăzi chiar le este favorabilă Scorpionilor. Se simt mai vioi, mai optimişti, mai ales că Luna se pregăteşte să intre în semnul lor. În plus, şi intuiţia lor funcţionează la cote ridicate, deci au posibilitatea să prindă „din zbor" nişte informaţii care-i ajută să-şi reconfigureze planurile de viitor într-un mod inspirat.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au astăzi parte de nişte discuţii interesante cu persoane care le-ar putea influenţa în mod pozitiv viitorul. De aceea, este cazul să fie cât mai deschişi la invitaţiile care li se fac, pentru că nu se ştie niciodată de unde sare iepurele! Este momentul să-şi pună în valoare toate atuurile, fără sfială.

CAPRICORN

Stabilitate, lucruri care au intrat pe un făgaş normal, atenuarea eventualelor tensiuni - cam aşa arată ziua Capricornilor. Nu mai apare nimic neprevăzut şi pot, în cele din urmă, să lase garda jos şi să-şi vadă liniştiţi de treabă. Dacă li se face vreun reproş pe la muncă, ar fi bine să nu-şi bată capul.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt gata să spună tot ce au pe suflet, într-un mod destul de brutal şi fără menajamente. „Adevărul şi numai adevărul" - acesta este principiul după care se ghidează astăzi. E cazul totuşi să se aştepte şi la nişte reacţii mai dure din partea persoanelor care nu vor aprecia sinceritatea lor.

PEŞTI

Peştii sunt foarte vorbăreţi astăzi. Nu contează că îşi cunosc interlocutorul din totdeauna sau de jumătate de oră. Nu este nimic rău în a-şi dori să interacţioneze cu lumea, însă, dacă au chef de confesiuni foarte personale ar fi bine să fie ceva mai selectivi. Mai ales că, la un moment dat, s-ar putea întoarce împotriva lor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii