Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Entuziaştii" - semnele de foc

ro

31 Aug, 2011 01:05 2863 Marime text
semne_de_foc.jpgBerbec, Leu, Săgetător - numai numele acestor zodiilor inspiră curaj, pasiune şi mândrie. Dar care sunt celalalte caracteristici ale celor trei semne de foc?

Optimişti, neînfricaţi, charismatici, convingători, voluntari, temperamentali, exuberanţi, direcţi - în general, aceasta este prima impresie pe care o lasă cei născuţi în zodiile de foc. Şi, în cazul lor, prima impresie este şi cea corectă. Nu au timp de ascunzişuri! Fie că ne place sau nu să o recunoaştem, aceste zodii chiar au stofă de lideri şi nu este de mirare că mulţi dintre nativi chiar ajung să fie şefi. „Dacă vreau, pot" - cam aşa ar putea fi exprimată filosofia lor de viaţă. Ce contează că întreg Universul li se pune în cale? Pentru zodiile de foc, aceasta nu este decât încă o provocare, iar dacă iubesc ceva pe lumea asta, provocările sunt pe primul loc - atât în carieră, cât şi în viaţa personală! Sunt nişte competitori înnăscuţi, dar trebuie să ne amintim că le place lupta dreaptă. Mulţi dintre nativi, de ambele sexe, par să-şi ducă viaţa după aceleaşi principii ca ale cavalerilor din poveşti şi chiar au un cod propriu al onoarei. În fond, nu poţi să pretinzi că eşti un erou sau o eroină dacă nu ai o cauză nobilă pentru care să lupţi cinstit. De aceea, sunt nişte adversari formidabili, dar care merită respectaţi, dar şi nişte prieteni de nădejde. Şi, asemenea personajelor din legende, sunt foarte romantici şi pasionali în iubire! De-a dreptul irezistibili, am putea spune, pentru că ardoarea de care dau dovadă atunci când au pus ochii pe cineva este de neoprit. Şi, ce este cu adevărat de admirat la ei este că eşecurile nu-i demoralizează. Spre deosebire de alţii, nativii din zodiile de foc le vor vedea pur şi simplu drept un obstacol peste care trebuie să treacă.

Dar ce defecte au aceste zodii? În primul rând, sunt cam arogante, foarte orgolioase, arhicompetitive, pompoase şi egocentrice. Adică - „după mine, potopul!" şi chiar îşi închipuie că au tot timpul dreptate, inclusiv atunci când se înşală amarnic. Plus că nu ştiu când să se oprească, iar, dacă le stai în cale, pur şi simplu vor trece peste tine fără să-şi facă vreo problemă. Ca să nu spunem că au senzaţia că li se cuvine orice şi că pot să facă absolut orice - iar asta îi predispune la excese de tot felul, spre disperarea celor apropiaţi. Îşi asumă, de multe ori, riscuri inutile fără să se gândească prea mult la consecinţe şi, pe deasupra, mai şi vor aplauze pentru comportamentul lor! Cât despre iubire, ca să spunem drept, de cele mai multe ori le place mai degrabă faza de „cucerire" decât cea de relaţie stabilă. Veşnic în căutarea unei „măreţe aventuri", au nevoie mai degrabă de un partener care să îi ţină în priză tot timpul decât de o persoană cu nevoi reale. Cât despre temperamentul lor vulcanic - e suficient să contrazici o zodie de foc pentru a-ţi da seama cam cât de dur pot să reacţioneze.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii