Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Vapoare pe Marea Neagră" (video)

ro

30 Oct, 2010 00:00 6449 Marime text
ziua_marii__negre.jpgDragostea pentru mare nu are limite. Cel putin asta au demonstrat circa 3000 de copii din Constanţa şi de peste hotare care au particIpat la concursul internaţional "Vapoare pe Marea Neagră".

Evenimentul a avut loc la Universitatea Maritimă Constanţa, cu ocazia Zilei Internaţionale a Mării Negre sărbătorită în fiecare an pe data de 31 octombrie.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Mării Negre circa 3.000 de copii din toate colţurile ţării, dar şi din străinătate au ţinut să îşi exprime dragostea pentru mare în opere artistice care mai de care mai ingenioase şi mai aproape de realitate. Astfel, fie că a fost vorba de pictură, machete sau creaţie literară, copiii au dat frâu liber imaginaţiei, iar marea a arătat aşa cum au vrut ei.
Operele tinerelor talente au fost expuse pe holurile Universităţii Maritime Constanţa, unde pot fi admirate pentru câteva zile de fiecare trecător. Deşi au fost realizate circa 3.000 de opere, în urma jurizării au fost acordate peste 200 de premii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii