Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat de 50 ani, prins cu o bicicletă furată. Dorea să se cazeze la centrul de carantinare din staţiunea Mamaia.

ro

10 Apr, 2020 09:28 1898 Marime text
Jandarmii constănţeni au depistat în cursul nopţii trecute un bărbăt în vârstă de 50 de ani care se deplasa cu o bicicletă sustrasă şi intenţiona să se cazeze la centrul de carantinare din staţiunea Mamaia.
 
În jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat o persoană care mergea cu o bicicletă în apropierea centrului de carantinare din staţiunea Mamaia, dinspre Năvodari spre Constanţa. Acesta le-a povestit jandarmilor că pe drum i s-a stricat maşina in apropierea complexului ,,Lebăda” şi a continuat deplasarea cu bicicleta pe care o avea în portbagaj.

În continuare, bărbatul le-a relatat oamenilor legii că pe drum i s-a spart un cauciuc şi a trebuit să continue deplasarea pe jos, cărând şi bicicleta cu el. Conform spuselor celui în cauză, după ce a parcurs o distanţă considerabilă pe jos, acesta a obosit şi a intenţionat să se cazeze pentru a se odihni chiar la centrul de carantină din staţiunea Mamaia, urmând sa continue deplasarea în cursul dimineţii.
 
În urma verificărilor făcute, jandarmii au descoperit că de fapt bicicleta a fost ,,împrumutată” din faţa unei scări de bloc. Bărbatul a recunoscut că nu este bicicleta lui, dar a menţionat că avea de gând să o returneze în ziua următoare.
 
Oamenii legii au întocmit procesul-verbal de sesizare, pe care l-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă lucrătorilor Postului de Poliţie Mamaia,  în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii