Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stila Sarafu, mondenul de pe Facebook (document)

ro

23 Jun, 2011 02:05 11127 Marime text
facebook_Stila_Sarafu_02.jpgDupă ce a dominat timp de câţiva ani la rând reţeaua de socializare virtuală pentru tineri, „naşul" HI5-ului - cum a fost denumit - pe numele adevărat Stila Sarafu, a „migrat" pe Facebook. Nu a durat mult, iar individul cunoscut drept apropiat al temuţilor Petrică Tomescu zis Frumuşelul şi Lucian Călimărea zis Călin Nebunul a cucerit şi această reţea de socializare, fiind unul dintre cei mai populari membri ai site-ului.

În prezent, Sarafu are nu mai puţin de 4.793 de prieteni virtuali, însă numărul acestora se pare că este în creştere. Sarafu strânge prieteni pe zi ce trece! Cel puţin, aceasta este concluzia care se poate desprinde din numărul mare de amici virtuali pe care individul judecat (şi uneori achitat) de instanţele constănţene pentru diferite fapte comise cu violenţă îi afişează cu mândrie pe „profilul" Facebook.

facebook_stila_sarafu_s-facebook.jpg De la bun început, se pare că Stila este preferatul tinerelor, peste jumătate din cei aproape 5.000 de prieteni fiind de sex feminin. Iar printre fetele mondene care s-au împrietenit cu Sarafu pe Facebook se numără şi nume cu „greutate" precum Paula Macea sau chiar Monica Gabor, fostă Columbeanu. Printre activităţile şi interesele menţionate de Sarafu se regăsesc, conform profilului virtual, La Scoica Land, Facebook for Blackberry smartphones, Dansatoare MAXX, Inna, Upps!, Fratelli Constanta, dar şi Elena Băsescu. Cunoscut personaj al lumii underground constănţene, Stila Sarafu a dezvăluit pe site-ul de socializare că data naşterii sale este 6 mai, refuzând să dea detalii suplimentare. Foarte interesant, este de precizat faptul că, dintre numele grele ale lumii underground constănţene, Sarafu pare să fie cel mai „monden", dat fiind că tovarăşi de-ai săi, precum Petrică Tomescu, Lucian Călimărea, Ionuţ Vanghelici, Vasilică Coşman, zis Lică, dar şi alţii s-au arătat mai degrabă reticenţi la ideea de socializare virtuală, nedorind să-şi „deschidă" pagini Facebook. La rândul lor, şi presupuşii membri ai grupării rivale, fraţii Vasea, s-au arătat oarecum timizi cu mediul virtual şi poate chiar cu internetul, nefiind înscrişi pe site-ul de socializare. Sau poate pur şi simplu, fraţii Vasea, dar şi tovarăşii lui Stila vor să lase impresia de oameni serioşi, lăsându-l pe Sarafu să-şi asume rolul de „monden". Nu în ultimul rând, este de precizat că individul şi-a închis contul de pe HI5, preferând să rămână „regele" necontestat al Facebook-ului.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii