Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-a înjunghiat doi prieteni de 16 ani, pe o stradă din Constanța Minorul fost audiat de poliţişti

ro

24 Feb, 2015 00:00 1226 Marime text


La sediul Secţiei 5 Poliţie s-a prezentat, ieri, tânărul în vârstă de 16 ani, din Constanţa, implicat în conflictul spontan petrecut la data de 21 februarie, pe strada Brizei. Acesta a fost audiat de poliţişti, rezervându-şi la rândul său dreptul de a depune plângere împotriva celorlalţi doi participanţi. Tuturor li s-a adus la cunoştinţă faptul că pot formula plângeri în termen de trei luni de la producerea evenimentului.

 
Elevul care i-ar fi atacat cu un briceag pe doi tineri de 16 ani spune că în noaptea atacului nu a fost agresor, ci victimă, potrivit România TV. Băiatul susţine că, după ce au consumat etnobotanice şi alcool la o petrecere, a fost scos în stradă de doi colegi şi bătut crunt. Abia atunci ar fi reacţionat, dar nu cu pumnul, ci cu un briceag, potrivit România TV. Tânărul spune că, după ce i-a înjunghiat pe cei doi tineri, a fugit acasă cu un taxi. Între timp, victimele lui au reuşit să sune după ajutor. Erau răniţi şi pierduseră mult sânge. Ca o ironie a sorţii, unul dintre ei a fost salvat chiar de mama atacatorului, care, potrivit unei surse, ar fi infirmieră pe ambulanţa care a intervenit la eveniment.

Amintim că doi adolescenţi din Constanţa au ajuns la spital după ce au fost înjunghiaţi în plină stradă, sâmbătă noapte, de către un amic despre care tinerii susţin că ar fi consumat substanţe halucinogene. Fapta s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 1.00, pe strada Brizei din cartierul Poarta 6. Oamenii legii au fost anunţaţi, prin serviciul unic de urgenţă 112, chiar de către unul dintre adolescenţi. Cei doi le-au spus anchetatorilor că s-au certat din cauza unei fete şi că amicul lor, care s-ar fi aflat sub efectul unor substanţe halucinogene, a scos un cuţit cu care i-a înjunghiat. Ei au apucat să meargă până la locuinţa unuia dintre ei şi apoi au sunat după ajutor. Victimele au fost transportate cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cei doi nu au fost răniţi grav. Pe baza declaraţiilor victimelor şi ale unor martori, poliţiştii au reuşit identificarea agresorului, un adolescent în vârstă de 16 ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii