Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul Silviu Ciocoiu, din Parchetul Curţii de Apel Constanţa, inspector la Inspecţia Judiciară?

ro

02 Dec, 2015 00:00 2681 Marime text
Procurorul Silviu Vasile Ciocoiu, fostul şef al Secţiei maritime şi fluviale din Parchetul Curţii de Apel Constanţa, vrea să fie inspector în cadrul Inspecţiei Judiciare.
 
Magistratul a primit undă verde pentru a participa la concursul organizat în vederea ocupării a patru posturi vacante de inspector judiciar - două posturi din cadrul Direcţiei de inspecţie judiciară pentru judecători şi două posturi pentru procurori.
 
Pentru cele două posturi din cadrul Direcţiei de inspecţie judiciară pentru judecători vor concura următorii magistraţi: Marino Marin Constantin, judecător al Tribunalului Bucureşti (Secţia penală), Mircea Epuran, judecător al Tribunalului Ilfov (Secţia civilă), Virginia Filipescu, judecător al Curţii de Apel Galaţi (Secţia conflicte de muncă şi asigurări sociale), Cristina Grecu, judecător al Tribunalului Ilfov (Secţia Penală), Daniela Valeria Iancu, din Inspecţia Judiciară (judecător cu grad profesional de tribunal), Silvia Nădăban, din tribunalul Arad (Secţia Civilă), şi Elena Roşu, din Tribunalul Bucureşti (Secţia a IV-a Civilă).
 
De asemenea, pentru cele două posturi de procurori se vor „duela“: Silviu Vasile Ciocoiu, din Parchetul Curţii de Apel Constanţa, Tatian Alin Răduţă, din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, şi Virginia Bianca Vulcan, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.
 
Pe data de 17 ianuarie 2016 vor avea loc susţinerea testării scrise şi afişarea baremului de evaluare şi notare. Pe data de 7 februarie, candidaţii care au fost declaraţi admişi în urma testării scrise vor susţine proba interviului.
 
Citeşte şi 
 
Trec pe funcţii de execuţie
Procurorilor şefi Ciocoiu şi Spiţă le-au încetat mandatele de conducere

 
Evaluatorii procurorilor din Constanţa, schimbaţi de CSM
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii