Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial Fost procuror din Constanța al Secției Speciale a magistraților, numit inspector judiciar. Când își începe activitatea

ro

17 Feb, 2021 00:00 3092 Marime text
  • Este vorba despre magistratul Silviu Vasile Ciocoiu, fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și, totodată, fost procuror șef al Secției maritime și fluviale.
  • Lucian Netejoru, inspectorul-șef al Inspecției Judiciare, a semnat ordinul privind numirea în funcția de inspector judiciar a procurorului constănțean, după ce acesta din urmă a promovat examenul pentru funcție.
  • Silviu Ciocoiu își va începe activitatea în calitate de inspector judiciar la data de 1 martie 2021
Un fost procuror constănțean al Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, cunoscută drept Secția Specială a magistraților, a fost numit în funcția de inspector judiciar.
 
Este vorba despre magistratul Silviu Vasile Ciocoiu, fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și, totodată, fost procuror șef al Secției maritime și fluviale.
 
În prezent, acesta își desfășoară activitatea în cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.
 
Lucian Netejoru, inspectorul-șef al Inspecției Judiciare, a semnat ordinul privind numirea în funcția de inspector judiciar a procurorului constănțean, după ce acesta din urmă a promovat examenul pentru funcție.
 
Potrivit datelor oficiale, magistratul Silviu Vasile Ciocoiu își va începe activitatea în calitate de inspector judiciar la data de 1 martie 2021, mandatul său fiind valabil timp de trei ani.
 
Amintim, în cadrul Inspecției Judiciare își mai desfășoară activitatea un procuror constănțean, fiind vorba despre magistratul Nicoleta Rhfir, aflată la al doilea mandat.
 
Citește și:

Cine îi verifică pe magistrați:
Tabelul complet al inspectorilor judiciari în funcție. Cine e din Constanța. Noul concurs a fost amânat (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii