Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După desființarea Secției Speciale Procurorul Adina Florea, în schema de personal a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța!

ro

18 Mar, 2022 00:00 2958 Marime text
Magistratul Adina Florea, fost procuror general al Constanței
 
  • Decizia a fost luată de Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu unanimitate.
  • Atât magistratul Adina Florea, cât și procurorul Silviu Ciocoiu au câștigat concursurile organizate pentru posturile de inspectori judiciari în cadrul Direcției Inspecție pentru procurori, în prezent desfășurându-și activitatea în cadrul Inspecției Judiciare.
Magistratul constănțean Adina Florea, fost procuror general al Parchetului Curții de Apel Constanța, va figura în schema de personal la unitatea de parchet de unde provine, respectiv Parchetul Tribunalului Constanța!
 
Decizia a fost luată de Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu unanimitate.
 
Vizat de aceeași decizie a Secției pentru procurori a CSM este și procurorul Silviu Vasile Ciocoiu, care va figura în schema de personal a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
Amintim, că atât magistratul Adina Florea, cât și procurorul Silviu Ciocoiu au câștigat concursurile organizate pentru posturile de inspectori judiciari în cadrul Direcției Inspecție pentru procurori, în prezent desfășurându-și activitatea în cadrul Inspecției Judiciare.
 
În hotărârea CSM se arată că „Secția pentru procurori a CSM a constatat că următorii procurori din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție care în prezent ocupă funcția de inspector judiciar, figurează în schemele de personal de la unitățile de parchet de unde provin, începând cu data intrării în vigoare a Legii nr. 49/2022“, aceștia fiind cei doi magistrați din Constanța.
 
Legea nr. 49/2022 prevede desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, cunoscută drept Secția Specială a magistraților, și a intrat în vigoare la data de 15 martie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Adina Florea pleacă de la Secția Specială!
Fost procuror general al Constanței, admis la concursul pentru Inspecția Judiciară, cu cel mai mare punctaj

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii