Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist lovit violent de un șofer. Sindicatul Europol „Este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului” (video)

ro

29 Nov, 2020 06:07 2960 Marime text
  • Un autoturism staționat neregulamentar în zona Garii de Nord din București, pe modul "avarii", a fost atenționat de un polițist să se pună în mișcare, scrie pe pagina sa de Facebook Sindicatul Europol.
 
Șoferul nu a "suportat" critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru, mai scrie în aceeeași postare.
 
Șoferul a fost prins la cinci străzi distanță de locul faptei și se află în custodia poliției. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât "tentativă la omor".
 
Revolta polițiștilor de la Europol
 
Conform postării „autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă”!
 
Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului.
Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor, mai scriu polițiștii revoltați.
 
Captură foto: Video Facbook/Sindicatul Europol
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii