Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în Brăila. Un șofer teribilist s-a izbit de o mașină a poliției pe care a proiectat-o la 10 metri

ro

25 Nov, 2023 19:53 938 Marime text

Sursa foto: Facebook




 
  • Un tânăr de 18 ani a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și după ce a fost urmărit mai bine de 15 kilometri, tânărul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de mașina poliției, potrivit știripesurse.ro

Imaginile au fost filmate cu camera de bord și postate pe rețelele sociale de Sindicatul Europol. Dn cauza vitezei excesive, șoferul teribilist se izbește de mașina forțelor de ordine, pe care o proiectează la 10 metri distanță.

Din fericire, în acel moment niciun polițist nu se afla în mașină.
 

„Pentru cei ce consideră că profesia de polițist nu este una riscantă pot vizualiza mai jos cum un teribilist de 18 ani care conducea cu viteze halucinante a intrat în plin într-o mașină de poliție aparținând IPJ Brăila, avariind-o în totalitate. Practic, tânărul conducător auto a refuzat să oprească la semnalele efectuate de către colegii noștri, motiv pentru care au fost realizate mai multe filtre rutiere. După o cursă nebună care s-a derulat pe o distanță de 16 km, din cauza vitezei excesive șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând frontal în mașina poliției pe care a proiectat-o câteva 10 de metri, impactul fiind devastator. Doar norocul a făcut ca la acel moment să nu fie niciun coleg de-ai noștri în mașină deoarece am fi înregistrat noi tragedii în rândurile noastre”, a scris sindicatul Europol pe pagina oficială de Facebook.

 
Citește și
„Blocada”, în Constanța. Amenzi de aproape 4.000 lei. Iată pentru ce
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii