Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii domiciliare la mişto Ce se întâmplă când mascaţii îţi sparg uşa, din greşeală (galerie foto)

ro

15 Dec, 2010 00:57 5857 Marime text
cap_8.jpgUn constănţean va trebui să-şi schimbe uşa de la intrarea în imobil, după ce o armată de indivizi i-au dat buzna, din greşeală, în locuinţă. Incidentul nefericit a avut loc ieri dimineaţă, iar din primele cercetări a reieşit că cei care au descins într-un imobil greşit ar fi luptătorii din cadrul Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române care au acordat sprijinul procurorilor DIICOT.

Nicos_2.jpgNikos Răzvan Sinos este proprietarul imobilului situat pe strada Mihai Eminescu, acolo unde, spune el, au năvălit mascaţii. „La şase dimineaţa s-a spart uşa. Au venit cei de la firma de pază şi i-au găsit pe mascaţi. Aceştia din urmă au spus că au venit la descindere. Atâta tot. Nu ne-au lăsat nicio hârtie. În schimb, martorul spune că a văzut că pe procesul-verbal era trecută o altă adresă, respectiv Eroilor. Ei au venit pe Mihai Eminescu", ne-a mai declarat proprietarul păgubit. De remarcat că respectiva descindere ar fi fost efectuată de Brigada Specială a Jandarmeriei Române, care a acordat sprijin procurorilor DIICOT. Nu este de omis nici faptul că proprietarul imobilului situat pe strada Eroilor este cunoscutul Viorel Done, administratorul magazinului „Dovi", de pe bulevardul Tomis. La jumătatea lunii iulie, fostul administrator al societăţii comerciale Dovi Import Export SRL, Viorel Done, de 39 de ani, s-a aflat din nou în atenţia oamenilor legii. Asta după ce în februarie Garda Financiară şi Serviciul de Investigaţii a Fraudelor din cadrul IPJ Constanţa, în colaborare cu Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, au efectuat o vizită afaceristului Done, soldată cu confiscarea a 11.910 pachete de ţigări, în valoare de peste 820 de milioane de lei vechi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pt alex 16 Dec, 2010 14:12 vad ca ai un copil mic si ai inceput sa te gandesti la niste treburi legitime...insa unul ca tine a servit drept model pentru povestea cu drobul de sare...si inca ceva...nu ar fi mai bine sa te gandesti sa fii un exemplu pt copilul tau? limbajul folosit din pacate denota multe...dar, astia sunt oamenii...daca se bateau niste tigani pe strada cred ca ai fi chemat ,,boii' sa te apere...vorba unui contemporan..mai pune si tu mana pe un almanah
  • alex 15 Dec, 2010 14:38 eu stau pe acceasi strada, la cateva case langa cea unde au facut descinderea; ma intreb ce faceam daca greseau adresa si intrau peste mine in casa; am copil mic si nu stiu cum ar fi reactionat.ce faceau, ma arestau , ma duceau la beci si dupa isi dadeau seama ca sunt niste boi ordinari platiti din impozitele noastre???
  • vecinu de pe eminescu 15 Dec, 2010 12:55 buna ziua, doar in romania se poate asa ceva sa intre mascatii, sa sparga usa si dupa aceea martorul sa sesizeze ca adresa si numele destinatarului descinderii sint total gresite adica strada eroilor in loc de strada eminescu si cela cautat fiind done viorel nicidecum sinos nikos razvan,ideea e ca daca nu as fi sesizat eu ca MARTOR CE S-AR FI INTIMPLAT?OFFFF ROMANIA!!!!!!
  • justice 15 Dec, 2010 08:22 tigarile le tine linga restaurant libanez-de ce nu fac descinderi pe str olteniei 5 la un bordel clandestin al clanului bucurestenii bairam tasac emrah cotnac care vind minore de 12 14 ani non stop -la intrare parchet tribunal si politia municipiu-cine ia spaga din politie si parchet? catana rapotan pisica viziyiu stamate dana anane ispir pavel gil procurorul nu se simt prea bnie-stie dga sri 0962 dar dewgeaba-copii de politisti sau procurori nu vind pestii?