Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţie la Poliţie Poliţistul Elvid Daniel Babalîc rămâne în arest la domiciliu

ro

13 Feb, 2016 00:00 2844 Marime text
Poliţistul Elvid Daniel Babalîc, de la Ovidiu, rămâne în arest la domiciliu. Decizia este definitivă şi a fost luată, ieri, de judecătoarea Valentina Boboc, din Curtea de Apel Constanţa.
 
Babalîc este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, alături de alţi doi lucrători din cadrul Poliţiei Locale Ovidiu. În cauză, anchetatorii au efectuat trei percheziţii, dintre care una în Biroul Ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu.
 
Conform anchetatorilor, „în noaptea de 18/19 august 2015, fiind în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, B.E.D. (n.r. Elvid Daniel Babalîc) împreună cu un lucrător al Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Ovidiu au oprit un autoturism condus de G.I., care nu poseda permis de conducere. În autoturism se mai aflau două persoane, iar cei trei transportau bunuri, respectiv dispozitive electrice sustrase de la o societate ce executa lucrări la construcţia unui bloc de locuinţe din oraşul Năvodari, judeţul Constanţa. Pentru a nu-i întocmi dosar penal, G.I. i-a remis agentului de poliţie o sumă de bani şi o parte dintre bunurile sustrase“, potrivit procurorilor.
 
De asemenea, „din datele obţinute în cauză, a rezultat că B.E.D. (n.r. Babalîc Elvid Daniel) împreună cu B.L. (n.r. Bâtă Liviu) şi V.I. (n.r. Vladu Ilie), lucrători în cadrul Poliţiei Locale Ovidiu, pe timpul îndeplinirii atribuţiunilor de serviciu, au pretins şi au primit sume de bani de la şoferii depistaţi încălcând normele rutiere, pentru a nu lua măsurile legale împotriva acestora“, se mai arată în documentele anchetatorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii