Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clipe de coşmar O adolescentă a fost bătută şi violată sub podul de la Istria

ro

23 Jul, 2015 00:00 2365 Marime text
În Evul Mediu se credea că femeia este bună doar la tăvălit. Dacă nu stătea când voia bărbatul, era snopită în bătaie. Atunci nu se numea viol, era realitatea. Acelaşi stil pare că transcende secolele şi revine în actualitate. Tot mai multe violuri însoţite de bătăi au loc sub umbrela unui Cod Penal mult prea blând cu astfel de fapte. Fără drept de apel, se încalecă clipa, aproape animalic, şi se satisfac necesităţi lipsite de moralitate.

În plin scandal legat de violatorii din Vaslui, un recidivist din localitatea Istria şi-a dat frâu, se pare, unor astfel de porniri animalice şi ar fi atacat, marţi după-amiază, o minoră de 16 ani, la ieşirea din localitate.
Fata se îndrepta spre casă, iar pe drum i-a ieşit în cale Dumitru Popescu, în vârstă de 35 de ani, un localnic pe care îl cunoştea. Ea a povestit că acesta s-a oferit să o însoțească, pe strada Salciei, însă când a ajuns în dreptul podului rutier, într-o zonă izolată, ar fi amenințat-o, ar fi lovit-o de mai multe ori și ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el. După ce a scăpat de bărbat, adolescenta l-a reclamat la Poliție. Ulterior, minora a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Constanţa, în vederea examinării sale fizice.

Potrivit unor surse, poliţiştii îl cercetează în stare de reţinere pe Dumitru Popescu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „viol”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 218 al. 1 al Codului Penal. Bărbatul, care a mai fost condamnat pentru furt, a fost arestat preventiv.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii