Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moartă în accident rutier Înmormântarea copilei de 6 ani din Palazu, amânată din cauza birocraţiei

ro

01 Aug, 2011 00:00 3747 Marime text
palazu_-_accident_trupe_dias.jpgÎnmormântarea fetiţei de 6 ani din cartierul constănţean Palazu Mare, accidentată mortal după ce a traversat strada prin loc nepermis, programată pentru sâmbătă, a fost amânată din cauza birocraţiei. În continuare, poliţiştii şi mascaţii constănţeni sunt în alertă şi gata să intervină, dacă situaţia o va impune. Din câte se pare, şoferiţa care a lovit-o pe copilă nu a depus plângere împotriva celor care au bătut-o la locul accidentului.

Pe data de 28 iulie, Teodora Mociu, de 25 de ani, a condus un automobil marca Opel, pe strada Dumbrăveni din cartierul constănţean Palazu Mare. La un moment dat, o fetiţă de 6 ani s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis. Şoferiţa nu a mai putut face nimic pentru a evita tragedia. La faţa locului, Teodora Mociu a fost agresată de rudele copilei, însă, până la acest moment, nu a depus plângere la Poliţie. În ciuda eforturilor depuse de medici, victima a decedat pe patul de spital. Deşi trebuia să aibă loc sâmbăta trecută, înmormântarea copilei a fost amânată cu o zi. Şi asta, deoarece familia micuţei a dorit ca aceasta să fie pusă în aceeaşi groapă unde se află trupul primului copil mort, tot în accident rutier. Ieri, odată cu obţinerea documentelor necesare, fetiţa de şase ani a fost îngropată alături de fratele ei. Pentru că situaţia poate degenera în orice clipă, comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a dispus ca ,în zona producerii accidentului, să stea în permanenţă echipaje, gata să intervină. De asemenea, pregătiţi sunt şi luptătorii de la DIAS Constanţa. De menţionat că lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au informat că, momentan, vina pentru producerea tragediei îi revine fetiţei. Teodora Mociu a fost testată cu aparatul Drager, care a demonstrat că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum. Nu este de omis că expertiza tehnică poate scoate la iveală că şoferiţa avea o viteză prea mare pentru respectivul sector de drum. Pe numele conducătorului auto a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • palazu 01 Aug, 2011 10:45 asa deschideti dosar penal la mort.... foarte tare....ii faceti dosar soferitei....dar tiganilor ca au omorat`o in bataie....k soferita a decedat pana la urma...ce dosare le faceti????