Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulți șoferi din Constanța prinși băuți la volan! Exemple concrete

ro

09 Nov, 2020 12:34 2508 Marime text


Polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Vadului din orașul Hârșova, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pinilor din municipiul Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391 A, în localitatea Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Steagului din localitatea Comana, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un moped pe strada Stejarului din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pandurului din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
Ppolițiști din cadrul Postului de Poliție Mereni au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Libertării din localitatea Mereni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii