Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Judeţul Constanţa. Accident cum nu s-a mai văzut în România. Un mort şi un grav rănit. A intrat cu maşina în punctul de trecere a frontierei (galerie foto+video)

ro

26 Sep, 2018 03:21 27602 Marime text
 
Un grav accident de circulaţie a fost anunţat că s-a produs, în urmă cu câteva minute, la Punctul de trecerea Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, către Bulgaria.

Din cauze deocamdată necunoscute un şofer care conducea, potrivit martorilor, cu viteză foarte mare, un autoturism Opel cu numere de Bulgaria, a intrat cu maşina direct în Punctul de trecere a frontierei pe care l-a distrus în totalitate.

Au intervenit cinci pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare de la Garda de Intervenție Chirnogeni.

La faţa locului au gasit două persoane încarcerate.

Una dintre acestea a decedat iar celalaltă a fost preluată de un echipaj medical al SAJ Constanţa.

Totodată acolo se află şi echipaje ale Poliţiei Rutiere care vor declanşa o anchetă pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE Oficial de la IPJ Constanta:

În data de 26.09.2018, ora 02:45,un bărbat, de 32 de ani, a condus autoturismul marca Opel dinspre Negru Vodă către Bulgaria şi  ajungând la punctul de trecere a frontierei, a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu autoturismul marca Skoda, parcat pe partea stângă, pe sensul de mers, în afara părţii carosabile.

 În urma impactului, primul auto a ricoşat şi a intrat în coliziune cu un panou electric.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală gravă a pasagerului, care se afla pe locul din dreapta faţă, un bărbat de 30 ani.

Ambii sunt din Negru Vodă.

Sursa foto si video: ZIUA de Constanta


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Piclesan 26 Sep, 2018 18:49 Adevaru' ca e normal sa ti se opreasca acul vitezometrului la 155 !!! si 10 metrii in spate sa fie indicator mare ca la Ploesti cu viteza de 5 km/ ora pentru ca se intra intr un punct de politie de frontiera, pentru ca urmeaza o groapa cu apa ( dezinsectie )prin care trebuie sa treaca toate mijloacele de transport....
  • Curte 26 Sep, 2018 17:54 Erau sparți
  • Radu 26 Sep, 2018 11:34 Adevarul e ca este foarte prost semnalizat punctul de trecere. In conditii de vizibilitate scazuta din cauza cetei, intr o dimineata de afarsit de februarie, circuland cu viteza adaptata, redusa, era sa am aceeasi soarta. Nu se investeste nici macar in indicatoare. Nu pasa nimanui de viata acestor oameni. pacat