Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:27 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii Cristian Deliorga şi Cătălin Jigău au luat ultima decizie în dosarul familiei lui Bercea Mondial

ro

07 May, 2016 00:00 1814 Marime text
Judecătorii Cristian Deliorga şi Cătălin Jigău, din Curtea de Apel Constanţa, au luat ultima decizie în dosarul în care familia lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, a fost condamnată, în primă instanţă, la ani grei de închisoare pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu.
 
Cristian Deliorga şi Cătălin Jigău au scos cauza de pe rol şi au trimis-o la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă la care s-a dispus strămutarea cauzei. Decizia este definitivă.
 
Amintim că, în prezenta cauză, Florin Anghel (fiul lui Sandu Anghel) a fost condamnat la 12 ani, 11 luni şi 20 de zile (pedeapsa rezultând din contopiri), Marius Constantin (ginerele lui Sandu Anghel) s-a ales cu patru ani şi şase luni de închisoare, cu executare, Fănica Anghel (soția lui Bercea) a primit trei ani şi nouă luni, iar Izaura Anghel (soția lui Marius Constantin, fiica lui Sandu Anghel) a fost condamnată la patru ani, cinci luni şi zece zile.
 
Toate pedepsele anterior precizate sunt cu executare, ele fiind aplicate de Tribunalul Constanţa, în primă instanţă. Grinică Ion Anghel (fiul lui Sandu Anghel) a fost condamnat la şase luni, prin măsură educativă neprivativă de libertate.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată pentru şantaj Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial

Ti-a placut articolul?

Comentarii