Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Iată cine vrea să conducă Procuratura din Dobrogea! Adina Florea, Gigel Alexandru şi Gigi Ştefan, admişi

ro

13 May, 2016 00:00 7091 Marime text


Trei procurori s-au înscris la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, unitate care coordonează activitatea a două parchete de tribunal şi a şapte parchete de pe lângă judecătoriile din Dobrogea.
 
Lista celor care doresc să ocupe funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa este deschisă de Adina Florea, procurorul general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța, continuată de Gigel Marian Alexandru, şeful Secţiei Urmărire Penală din cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța, şi închisă de Gigi Valentin Ştefan, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Cei trei au fost declaraţi admişi.
 
În perioada 15-22 va avea loc testarea psihologică, iar din 27 mai până pe data de 8 iunie, vor susţine proiectele referitoare la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere. Pe data de 12 iunie va avea loc susţinerea testării scrise privind managementul, comunicarea şi resursele umane. Pe data de 23 iunie se va afişa tabelul de clasificare a candidaţilor.
 
Actualul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa este Elena Camelia Grecu.
 
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa coordonează activitatea a două parchete de tribunal şi a şapte parchete de pe lângă judecătorii, după cum urmează: Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, cu patru parchete de pe lângă judecătorii: Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârşova.
 
Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, cu trei parchete de pe lângă judecătorii: Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin.

Citeşte şi Fostul prim-procuror al Dobrogei Gigel Marian Alexandru, delegat şef în Parchetul Curţii de Apel Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii